Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Travian Gelişme Taktikleri / Alıntı Değildir.!

Floss

Üye
Galatasaray
Kayıtlı Üye
Katılım
30 Temmuz 2013
Mesajlar
396
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
HayatMMO
Merhaba, travian her ne kadar bazı kişilere karışık bir oyun gibi gelse de aslında öyle değildir. burada Karışıklıktan kastımız Kimi arkadaşlar hangi hammaddeye ne zaman ağırlık vereceğini veya hangi askeri ne zaman basacağını bilmiyor bu nedenle bu konuyu açtım umarım yardımcı olabilirim ;

1)Öncelikle eğer travian tr de oynuyorsanız. Ve oyuna yeni başladıysanız size galya veya cermenleri önerebilirim. Romalıları oynamak acemi işi değildir. kimi arkadaş romalıları havalı ve güçlü olarak gördüğü için bilgisi olmadan o ırkı tercih ediyor. bu yanlış bir düşünce tamam güçlüler ama o senin oyunu oynayışın ile alakalı.

2)Ben ırk olarak galyalıları seçmenizi öneririm tuzakçısı sayesinde başarılı savunmalar yapabilirsiniz.

3)Sığınığa yoğunluk verin. Eğer pvp oynuyorsanız bu pekte mühim değil zaten hammaddeler sürekli yenileniyor.

4)Görevleri yaptığınızda yanlış hatırlamıyorsam 12. görevde size ekonomi mi asker mi diye soracak ben ekonomiyi tercih etmenizi öneririm çünkü ekonomosi gelişik olan bir köy asker de basabilir doğal olarak. Yani her zaman yağmacı geçimsiz bir kullanıcı olmayın.

5)Koçbaşılar'a karşı surlarınızı güçlendirin bu durumda romalılar biraz daha şanslıdır. çünkü surlar sadece romalılarda varıdr. galya > çit , cermen > toprak siper

6)hammadde kaynaklarını fullemeye çalışın bu sizin için çok önemli üretim her zaman aktif olmalıdır. üretime bağlı olarak hammadde deposu ve tahıl ambarının seviyelerini artırın.

7)Köyde mutlaka saray veya köşk olsun seviyesini mümkün olduğunca yukarıya çekin kii reislendiğinizde köyü ele geçiremesinler.

8)Travian Tr de oynuyorsanız eğer yani pvp değilse mümkün olduğunca tahıl kaynaklarınızı genişletin. hatta elinize fırsat geçtiğinde 15 tarlalı köy alın. (ASKERLER ORADA DURABİLİR.)

9)15 Tarlalı köyler bazı prof. oyuncular tarafından hedef olarak belirlenebilir. Çünkü herkesin taktiği askerleri o köyde saklamaktır. bunu engellemek için ya kendiniz sürekli oyunda olmalısınız. ya da bir temsilci almalısınız. Çünkü bu tarz imha saldırıları genellikle geceleri yapılır.

10)Oyuncular Genellikle küçük köylere saldırıp zaman kaybetmek istemezler. Çünkü her küçük köyde büyük bir ordu besleniyor diye bir kural yoktur.Bu nedenle askerlerinizi savaş zamanı o köylere yollayabilirsiniz.

11)Çevrenizde eğer ezik :) köyler var ise saldırıyı güçlendirin ama eğer güçlü köyler varsa onlar ile iyi geçinmeye bakın savunma askerleri pek işe yaramayabilir.

12)
Özellikle pvp de oynayanlar için söylüyorum bunu savunma askeri basmadan önce saldırı askerleri basın.

13)Özellikle casus saldırılarına karşı sizinde casus üretmeniz gerekecektir. bu çok önemli

14)2.köyü kurana kadar mutlaka zaten ilk köyünüz çok gelişecektir. Bu nedenle Göze batmaya başlayacaksınız. 2. köyünüzü saldırı alma olasılığı uzak bir yere kurun ezik :) köylerin yanına olabilir.(Askerleri oraya yollarsınız bir süre uzak olsunlar köyden)

15)Ama hammadde ihtiyacınızı karşılamak için kendinize yakın bir köyünüz bulunsun ve vahaları ele geçirin ama gelişi güzel değil hangisi lazımsa onları ele geçirin.

16)Mancınık mutlaka üretin.

17)Eğer hedefleriniz büyükse yani WOW kurma hayaliniz varsa güçlü bir orduya , yüksek hammadde seviyesine ve EN ÖNEMLİSİ GÜÇLÜ BİR BİRLİĞE ihtiyacınız var. Serverde kendi başınıza hareket etmeyin dostlar edinin

18)Kendinizden güçsüz gördüğünüz köyler size saldırdığında fevri davranıp ben bunu ezerim gibilerinden yağmalamaya kalkmayın önce arkasında kim var onu araştırın.

19)Merkez binanızın seviyesini yüksek tutun. Eğer yer kalırsa taşçı kurun

20)Ve Mutlaka Tuğla fırını , Marangozhane , Demir Dökümhanesi , Değirmen kurun seviyelerini fulleyin

21)Askerlerin zırh ve silahlarının seviyelerini hammadde kaynaklarını zorlamayacak şekilde yükseltin

22)Ve Yine en önemlisi kendinize yağma köyleri belirleyin. Kendi hammaddelerinizle bir yere kadar gidebilirsiniz.

23)Ve son olarak eğer romalı iseniz EMPERYAN 'a ağırlık verin, galyalı iseniz KILIÇLI 'ya , cermen iseniz TOKMAK SALLAYAN sizin için ideal olacaktır. BALTA SALLAYANDA yapabilirsiniz.


Evet Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar bu konuyu yeni taktikler ürettikçe güncelleyeceğim. Umarım İşinize yarar .
 

Rowander

Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
18 Temmuz 2020
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
41
Yaş
27
Onlinetravian.com
1600 altınlı Başlangıç
200 online
%50 indirimli altın
1.000.000x Hız'la Sizleri Bekliyor...
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst