- Web sitesi
- www.twitter.com
Ali Sami Yen yıkılmadan önce bir galibiyete daha imza attı Galatasaray. Ama gördük ki Ali Sami Yen Fenerbahçe derbisi ile çoktan yıkılmış. Başkanından taraftarına kadar. 4 gollü galibiyet bile yüzleri güldürmüyor. Oysa Galatasaray iki hafta önceki derbide galip gelse ve Sivas'ta son dakika golünü yemese herşey bambaşka olacaktı bu akşam.
Oyun için yine bişey söylemek ve yazmak istemiyorum
emin olun söylenecek ne önemli bir konu var; ne de maça damga vuracak bir durum.. Sadece kazanılan üç puan var. İllaki söylenecek bir şey var ise Galatasaray bu maçta bile gol yedi. Hatta Erhan maçın başındaki yüzde yüzlük pozisyonu değerlendirseydi ikinci gol gelecekti.
Asıl konuşulması gereken tribünler ile futbolcuların verdiği mesajlardı. İlk 5 dakika protesto vardı. Gerets'in ilk sezonu rahmetli Özhan Canaydın başkan
çünkü Galatasaray taraftarı bu kadro ve teknik ekiple başarıyı arzuluyor.
Herkes Rijkaard için sabır istiyor
peki ya yönetim? İşte onu sezon sonu görüceğiz.
Kimler nerelere destek veriyor bilemem ama ben Galatasaray'ın eski ruhunu çok özledim. Rakiplere Terim'in ilk yıllarındaki gibi Kızıldereliler gibi saldırmasını özledim. Hakeme isyanlarını özledim
ayağı mı koptu? O da düşünüyor ya yazın Afrika'ya sakatlanır da gidemezsem diye. Bu yazdıklarımın nedense böyle olduğuna inanıyorum.
Hakan Şükür neden efsane oldu biliyor musunuz? Kendine iyi baktığı için. Bir sezonda en az 30 maç onayabiliyor diye. Jo gibi maçtan sonra arkadaşları ile alem yapmıyor diye. (Jo için söylediklerimiz yazılı basında okuduklarımızın bilgisidir.)
Eleştirilerim eleştiriliyor
Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan puan alması bu galibiyeti önemli kılmıyor benim için. Sizce çok mu önemli bir galibiyet Galatasaray'ın Diyarbakır karşısında aldığı galibiyet? Siz olsaydınız bu maç için ne yazardınız?
Kim ne söylerse söylesin. Herkes gider biz kalırız
biz Galatasaraylı'yız.. <div>
Kimler nerelere destek veriyor bilemem ama ben Galatasaray'ın eski ruhunu çok özledim. Rakiplere Terim'in ilk yıllarındaki gibi Kızıldereliler gibi saldırmasını özledim. Hakeme isyanlarını özledim
Hakan Şükür neden efsane oldu biliyor musunuz? Kendine iyi baktığı için. Bir sezonda en az 30 maç onayabiliyor diye. Jo gibi maçtan sonra arkadaşları ile alem yapmıyor diye. (Jo için söylediklerimiz yazılı basında okuduklarımızın bilgisidir.)
Eleştirilerim eleştiriliyor
Kim ne söylerse söylesin. Herkes gider biz kalırız