[h=1]Mourinho'dan U dönüşü[/h][h=2]Daha geçen hafta yeterli süre alamadığı için isyan eden Mata'ya kapıyı gösteren Mourinho, transfer için devreye Barcelona girince çark etti ve faturayı menacerlere kesti
[/h]Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Chelsea’de, tıpkı Cim Bom gibi transfer dönemi hareketli geçecek gibi görünüyor. Özellikle teknik patron Jose Mourinho’nun yaptığı açıklamalar kafa karıştıracak cinsten. Portekizli hoca, 3-0’la kazanılan Southampton maçında kenara aldığı Juan Mata’nın, yeterli süre alamadığı gerekçesiyle kendisine tepki göstermesine aynı sertlikle karşılık vermişti. İspanyol oyuncuya kapıyı gösteren Mourinho, bu açıklamasından sonra Barcelona’nın transfer için devreye girmesi üzerine çark etti. Tecrübeli hoca, “Bazı futbolcu menacerlerinin şöhret olacağı bir dönemdeyiz, Ocak ayındayız. Bazıları iyi çalışıyor, bazıları hayal görüyor, bazıları twitter meraklısı. ‘Mata ayrılacak’ diyorlar. O benim futbolcum. Dünkü antrenmanda nasıl çalıştığını ben gördüm, onlar değil. Futbolcum gitmek istiyorum dedi mi? Demedi. Teklif var mı? Yok!” ifadesini kullandı.
Kevin de Bruyne ayrılıyor
Mourinho ayrıca Kevin de Bruyne için iki kulübün müracaatta bulunduğunu ve bu oyuncu Chelsea’nin çalışma sistemine adapte olamadığı için gidişine izin verileceğini duyurdu. İngiliz kulübünün talep ettiği bonservis bedeli ise 30 milyon Euro.
Kevin de Bruyne ayrılıyor
Mourinho ayrıca Kevin de Bruyne için iki kulübün müracaatta bulunduğunu ve bu oyuncu Chelsea’nin çalışma sistemine adapte olamadığı için gidişine izin verileceğini duyurdu. İngiliz kulübünün talep ettiği bonservis bedeli ise 30 milyon Euro.