Oyunda iken ESC tuşuna basarsanız karşınıza çıkacak olan pencere aşağıdaki gibidir
Yardım a tıklarsanız oyunun kendi yardım konusunu bulabilirsiniz.
Nesne Market , Ekranın sol alt köşesindeki madalyon işlevini görür, marketi açar.
Sistem seçenekleri, biraz aşağıda detaylı anlatımı olacaktır.
Oyun seçenekleri, Biraz aşağıda bunuda detaylı anlatacağım.
Karakter Değişikliği, oyundan çıkmadan aynı hesaba bağlı diğer karakterler girebilmek için giriş ekranına geçersiniz.
Çıkış, server- sunucu da çıkmanızı sağlar.
Oyun sonu, oyunu tamamen kapatamaya yarar.
İptal, bu menüden çıkmak için kullanılır.
Sistem seçenekleri detaylı anlatım
Efektler, Oyun içindeki kılıc, canavar efektlerinin sesini azaltıp , çoğaltmak içindir.
Müzik , oyun içindeki müziğin sesini azaltıp yükseltmek için kullanılır.
Değiştir, oyun içindeki müziği değiştirmek için kullanılır.
Metin2 Oyun Giriş Ekranı ve Oyun Seçenekleri konusundan alıntıdır;
Sound kısmının altında
*BGM , arka plan müziklerinin ses düzeyidir. Metin2 nin kendi orjinal müziklerini dinleyebileceğiniz gibi kendi istediğiniz parçaları da dinleyebilirsiniz. Bunun için Metin2 nin kurulum dizinine gidip BGM klasörüne girmeniz gerekmektedir. Buraya ise oyun içerisinde dinlemek istediğiniz şarkıları kopyalarsanız oyun içinde dinlemenizi sağlayacaktır.************
Kamera, uzak veya yakın çekimden karakterinizi kontrol edebilirsiniz.
Sis, bu kısmı oyun kendisi ayarlamaktadır fakat biz bundan memnun değilsek buradan değiştirebiliriz.
Grafik Deposu, kullanılan grafiklerin bilgisayarınızda kullanacağı belleği gösterir, bunu da oyun kendisi ayarlamaktadır, değişiklik yapmanız tavsiye edilmez.
Yardım a tıklarsanız oyunun kendi yardım konusunu bulabilirsiniz.
Nesne Market , Ekranın sol alt köşesindeki madalyon işlevini görür, marketi açar.
Sistem seçenekleri, biraz aşağıda detaylı anlatımı olacaktır.
Oyun seçenekleri, Biraz aşağıda bunuda detaylı anlatacağım.
Karakter Değişikliği, oyundan çıkmadan aynı hesaba bağlı diğer karakterler girebilmek için giriş ekranına geçersiniz.
Çıkış, server- sunucu da çıkmanızı sağlar.
Oyun sonu, oyunu tamamen kapatamaya yarar.
İptal, bu menüden çıkmak için kullanılır.
Sistem seçenekleri detaylı anlatım
Efektler, Oyun içindeki kılıc, canavar efektlerinin sesini azaltıp , çoğaltmak içindir.
Müzik , oyun içindeki müziğin sesini azaltıp yükseltmek için kullanılır.
Değiştir, oyun içindeki müziği değiştirmek için kullanılır.
Metin2 Oyun Giriş Ekranı ve Oyun Seçenekleri konusundan alıntıdır;
Sound kısmının altında
*BGM , arka plan müziklerinin ses düzeyidir. Metin2 nin kendi orjinal müziklerini dinleyebileceğiniz gibi kendi istediğiniz parçaları da dinleyebilirsiniz. Bunun için Metin2 nin kurulum dizinine gidip BGM klasörüne girmeniz gerekmektedir. Buraya ise oyun içerisinde dinlemek istediğiniz şarkıları kopyalarsanız oyun içinde dinlemenizi sağlayacaktır.************
Kamera, uzak veya yakın çekimden karakterinizi kontrol edebilirsiniz.
Sis, bu kısmı oyun kendisi ayarlamaktadır fakat biz bundan memnun değilsek buradan değiştirebiliriz.
Grafik Deposu, kullanılan grafiklerin bilgisayarınızda kullanacağı belleği gösterir, bunu da oyun kendisi ayarlamaktadır, değişiklik yapmanız tavsiye edilmez.