Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Metin2 Sura Gelişimleri

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Karakter Gelişimi Sura

Item (Eşya)

Kara Büyü olsun, Büyülü-silah olsun bir Sura için en önemli şey eşyalarıdır. Çünkü uzun bir zamana kadar STR’den yoksun olacağız. İlk levellerde oyunun bize görevlerle kazandırdığı itemlarla devam ediyoruz. Arada bir demirciye gidip silahımıza +basmak gerekebilir. 20 levele kadar sizi +4 itemlar idare edecektir. Ancak 30’dan sonra bir Sura olmanın dezavantajı olarak item bulmakta zorlabiliriz. Bulabilirseniz beceri ortalaması yüksek bir dolunay (en az +6 olmalı) alın. Gümüş Bilezik bizi 45’e kadar idare edebilir. Bu yüzden Gümüş Bilezik’i en az +6 olmak şartıyla alın veya basın. Savaş Kalkanı +6 ve üstü kullanın. 34 levelde Ying-yang zırhınızı alın ve hemen kendinize taş arayın. Yaşam taşının +3 ya da +2’si size yetecektir. Zaten ondan sonra Sura’nın gerçek gücü açığa çıkacaktır. HP’li itemlar aramaya bakın. Bonuslara gelince zeka ve yaşam enerjisi özellikli itemlar takın. Güç veren itemlardan uzak durun bir Kara Büyü iseniz, Büyülü-silah iseniz abanoz küpeye yapışın. 45 level’e kadar +9, +8 itemlar ile geleceksiniz. Daha sonraki levellerde ise levelinize göre Sura zırhlarını +8’e basmaya veya bulmaya çalışın. Kastığınız yerlere göre bonuslar arayın. Yarı insanlara karşı güçlü vs… Soğutma taşından mutlaka +4 arayın. Böylece büyü hızınız olağan bir şekilde artacaktır. Geriye pek bir şey kalmıyor. Sura kılıçlarını açıklamaya gerek yok, dediğim gibi +8 veya +9 kılıç takın. Hızını arttıracak özellikler arayın. Eğer paranız yoksa alın kazmayı gidin vadiye. Orada bir sürü cevher vardır. Ticaret ile uğraşın. 60’a ya da 55’e kadar oyundan soğuyabilirsiniz ama itemlarınız olduğu sürece sorun yok.

Level’e göre EXP kazanma:

1–5 level: Köpek, kurt slotları (aç alfa mavilere ve gri kurtlara bulaşmayın)

5–10 level: Skillerimizde açılacağı için aç alfa mavilere ve gri kurtlara dalabiliriz, bunun yanında yaban domuzları.

10–15 level: Ayı ve aç ayılarda rahatça kasılabiliriz.

15–25 level: Her türlü ayı ve moralsizler. Moralsizler sizi 25’e kadar çok iyi bir şekilde götürecektir. Para ve kırmızı iksiri de onlardan sağlayabilirsiniz.

25–30 level: Siyah Rüzgar slotlarına gidin, 26-27 olunca da yabani delilere.

30–35 level: Görevlerinizin hepsini yapmaya çalışın ve çölün girişindeki küçük slotlarından

2–3 tane toplayıp kesin. (Dolunay olduğunu varsayıyorum)

35–40 level: Çöle devam edin veya vadiye gidin. Vadide elit ork gözcüleri ve sihirbazlarıyla birlikte dolanan elit ork savaşçılarını keserseniz iyi para ve exp kasarsınız. Eğer bu levellerde elinizde sahte kılıç varsa vadide vahşi uzman arayın. Daha erken de gidebilirsiniz.

40–50 level: Hastalıklar size iyi exp kazandıracaktır. 45 olunca kanlı kılıç +7 (en az) bulup devam edin. Rahatlayacaksınız biraz. Kasılmak çok zor geliyorsa gidin birkaç vs yapın. Keyfiniz yerine gelsin.

50–60 level: Oyunun tadını çıkarın. 55 olunca grupla birlikte kuleye çıkın. Çok fazla item düşecektir. Ticaret yapabilirsiniz.

60 level: Grupla birlikte örümcek zindanı 2.kat. Alıştırma olsun diye 1.kattan item düşürmeye bakın.

75 ve üstü için: Ormanda metin taşlarını bulmaya çalışın. Çok iyi itemlara sahip olmanız gerek. Ben şu an 72 levelim. Daha fazlasını bilemiyorum. Ama görevlerle orantılı olarak kafanızda kurabilirsiniz. Nerelerde kasılacağınızı. Ve bu söylediğim yerlerin birçoğunda Ateş Vuruşâ€™u Master yaptığım için rahat kasıyorum.

Bu kadar çok konuştun da klasik… Kendinden kat bi’ şeyler:

Oyunda şu anda 72 level Kara Büyü’yüm. Size Kara Büyü’yü de Büyülü-silah’ı da öneririm. Ama Büyülü-silah kasarken daha çok zevk alacaksınız eminim. İkisi arasında bir kıyaslama olamaz. Sura Suradır ve her halükarda güçlü bir karakterdir. Sevilmeniz, sayılmanız için bazı notlar:

Öncelikle düşük levellere yardım edin, unutmayın bir aralar siz de onlar gibiydiniz. Oyundaki ciddiliğinizi bozmayın, yeri gelince ortalığı kırıp geçirin -gülmekten. Hile kullanmayın, kullandırtmayın. Sura’nın hileye ihtiyacı yoktur. Zaten güçlü bir karakterdir. Verdiğim tavsiyeler uyun, inanmasanız da bir gün deneyip gördüğünüzde hak vereceksiniz. Benim buradaki amacım +rep olayına girmek değil. Sadece nasıl bir Sura kasılır onu belirtmek ve sizlere yardımcı olmak. Üst konu olması dileğiyle ve en içten saygılarımla.

Alıntı değildir.

Not: Sura hakkında her türlü sorunuzu bana buradan ulaşarak sorabilirsiniz. Oyun içerisindeki fısıldamalara bakmıyorum bile artık. Fısıldamayı da engelledim bu yüzden. 72 levellik Sura’mı nadasa bıraktım. (Malum sınavlar, dersler…) Şu anda bir arkadaşa yardımcı olmak amacıyla Grifon’da Sura kasıyorum. Daha 40 level. Pek fazla oyunda değilim. Ama buraya internette takıldıkça bakarım.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)