- Web sitesi
- www.hayatmmo.com
Öncelikle Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.Bugün sizlere bedava vps server almaktan bahsedeceğim.
İlk olarak
giriyoruz.
Daha sonra karşımıza gelen ekrandan "free vps" işaretliyoruz.
Daha sonra ise karşımıza gelen ekrandan "Free Standart" seçeneğini işaretliyoruz.
Daha sonra kayıt bilgilerini yazıp üye oluyoruz.
Maile gelen onay mesajını onaylıyoruz.
Daha sonra ise burdan "Referrals" seçeneğine tıklıyoruz.
Şimdi ise asıl olaya geliyoruz.Bedava vps almak için tabi kide birkaç şeye katlanmamız gerek.Yani referans kasacağız.Peki nasıl ? Tıkladığımız "Referrals" seçeneğinde alta tarafta bizim referans linkimiz mevcuttur.Bunu arkadaşlarımızla paylaşarak vps server alıyoruz.
Arkadaşlar size verdiğim link benim referans linkimdir.Lütfen emeğe saygı için en azından burdan girelim.O kadar uğraştım.
İlk olarak
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
Daha sonra karşımıza gelen ekrandan "free vps" işaretliyoruz.
Daha sonra ise karşımıza gelen ekrandan "Free Standart" seçeneğini işaretliyoruz.
Daha sonra kayıt bilgilerini yazıp üye oluyoruz.
Maile gelen onay mesajını onaylıyoruz.
Daha sonra ise burdan "Referrals" seçeneğine tıklıyoruz.
Şimdi ise asıl olaya geliyoruz.Bedava vps almak için tabi kide birkaç şeye katlanmamız gerek.Yani referans kasacağız.Peki nasıl ? Tıkladığımız "Referrals" seçeneğinde alta tarafta bizim referans linkimiz mevcuttur.Bunu arkadaşlarımızla paylaşarak vps server alıyoruz.
Arkadaşlar size verdiğim link benim referans linkimdir.Lütfen emeğe saygı için en azından burdan girelim.O kadar uğraştım.