Merhaba Arkadaşlar. Biliyorum ki birçok kişi yine gereksiz yorumlar mesajlar atıcaktır yok alıntı yapıyorsun yok çalıyorsun v.s gibisinden burdan onlara küçük bir not UMRUMDA DEĞİLSİNİZ
Not 1 : İsteyen Kullanır - İstemeyen Kullanmasın Lütfen Gereksiz Yorum yapmayınız...
Eğer Zırh Eklemeyi Bilmiyor iseniz Zırh eklemek için Gerekli Konu :
Eğer Zırh kodları Başka Zırhlarınız ile çakışıyorsa Gerekli Konu :
Evet Yapacağım Acıklama Bu kadar Şimdi Konumuza Başlıyalım
Biliyorumki ekleyen bir çok kişi zırhların görünmediğini söyleyecek çözümü basit :
arkadaşlar root > msm' lerde tüm karakterlerin aşşağıdaki kodunu 99 yapın görünecektir
Kod:
ShapeDataCount 66
Not 1 : İsteyen Kullanır - İstemeyen Kullanmasın Lütfen Gereksiz Yorum yapmayınız...
Eğer Zırh Eklemeyi Bilmiyor iseniz Zırh eklemek için Gerekli Konu :
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
Eğer Zırh kodları Başka Zırhlarınız ile çakışıyorsa Gerekli Konu :
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
Evet Yapacağım Acıklama Bu kadar Şimdi Konumuza Başlıyalım
Biliyorumki ekleyen bir çok kişi zırhların görünmediğini söyleyecek çözümü basit :
arkadaşlar root > msm' lerde tüm karakterlerin aşşağıdaki kodunu 99 yapın görünecektir
Kod:
ShapeDataCount 66
Öncelikle Gerekli Olan Program Ve Dosyalar
Pack Açmak için Gerekli Dosya :
Locale_tr > itemlist - İtem_proto Editlemek için :
SON OLARAK GEREKLİ DOSYLAR
Lunaris Zrıh PACK >
> Gerekli olan herşey pack içindedir <
Lunaris Zırh PACK >
Önemli Not : Hata alanlar için önemli not
ReacuLa Nickli Üyeden Alıntı
< * Navicat - item_proto yu yüklerken hata veriyorsa navicat > item_protoya eklediğiniz yere gelin ve oradaki
INSERT INTO `item_proto` VALUES ('42020', 0x4C756E61726973204E696E6A61, 0x4C756E61726973204E696E6A61Zırhı
INSERT INTO `item_proto` VALUES ('42030', 0x4C756E617269732053757261, 0x4C756E617269732053757261 Zırhı
Bunlarıdaki Zırhı yazan yeri silin ve tekrar öle yükleyin sorun kalkacaktır.
Teşekkürler paylaşım için qarezz01
Denenmiştir zırhlar çalışıyordur.Kanıt;
Elimde Server Olmadığı için resim çekemiyorum o nedenle bu şekilde resim ekliyorum konuya serverine ekleyen olursa konu altına yorum olarak atsın ben konuya eklerim resimleri
************************************************** ************************************************** **
omertrtr Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık. ekledim zırhları. bunlardaresimleri.
cangimus3 Nickli Üyeden Alıntı
calstının kanıtı saol elıne saglık
Pack Açmak için Gerekli Dosya :
Locale_tr > itemlist - İtem_proto Editlemek için :
SON OLARAK GEREKLİ DOSYLAR
Lunaris Zrıh PACK >
Lunaris Zırh PACK >
Önemli Not : Hata alanlar için önemli not
< * Navicat - item_proto yu yüklerken hata veriyorsa navicat > item_protoya eklediğiniz yere gelin ve oradaki
INSERT INTO `item_proto` VALUES ('42020', 0x4C756E61726973204E696E6A61, 0x4C756E61726973204E696E6A61Zırhı
INSERT INTO `item_proto` VALUES ('42030', 0x4C756E617269732053757261, 0x4C756E617269732053757261 Zırhı
Bunlarıdaki Zırhı yazan yeri silin ve tekrar öle yükleyin sorun kalkacaktır.
Teşekkürler paylaşım için qarezz01
Denenmiştir zırhlar çalışıyordur.Kanıt;
Elimde Server Olmadığı için resim çekemiyorum o nedenle bu şekilde resim ekliyorum konuya serverine ekleyen olursa konu altına yorum olarak atsın ben konuya eklerim resimleri
************************************************** ************************************************** **
Eline sağlık. ekledim zırhları. bunlardaresimleri.