Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Lavrov o fotoğrafı neden çekti? İlginç detay!

Siyah

Fahri Üye
Fahri Üye
Katılım
5 Haziran 2014
Mesajlar
6,948
Tepkime puanı
10
Puanları
1
Konum
Osmanlı


Geçtiğimiz hafta Rusya Dışişleri Bakanı SergeyLavrov’un Erivan’dan Ağrı Dağı’nın fotoğrafını çekmişti.
Bakanlık Sözcüsü Maria Zaharova da o anı Facebook hesabından “Ağrı Dağı büyüleyiciydi. Sergey Lavrov kendini tutamadı ve Ağrı Dağı’nın fotoğrafını çekti” notuyla paylaşmıştı.
Türk medyası genel itibariyle bu kareyi “Lavrov Ağrı Dağı’na hayran kaldı” başlığıyla vermişti.
“LAVROV PROVOKASYON PEŞİNDE”
Konuyu bugün Star’daki köşesine taşıyan Azerbaycanlı gazeteci Sevil Nuriyeva, Lavrov’un o fotoğrafı Ağrı Dağı’na duyduğu hayranlıktan ziyade, provokasyon amaçlı çektiğini öne sürdü. Nuriyeva’ya göre Rusya, Azerbaycan-Ermenistan arasındaki kavga ortamına Türkiye’yi de çekmek istiyor.
LAVROV’UN BABASI ERMENİ VE SOYADI KELENTERYAN
Nuriyeva ayrıca o fotoğrafla ilgili çarpıcı bir detayı da hatırlattı. Buna göre, Lavrov’un babası aslında bir Ermeni. Soyadı ise Kelenteryan.
Gürcistan’da doğan Lavrov, şu anki soyadını Rus asıllı annesinden aldı.
ERMENİ BAYRAĞI’NDAKİ AĞRI DAĞI SEMBOLÜ
Öte yandan, Ağrı Dağı Ermenistan’da olmadığı halde Ermeni Bayrağı’nda Ağrı Dağı sembolünün olması da dikkat çeken detaylardan.

http://www.haber7.com/dis-politika/haber/1923695-lavrov-o-fotografi-neden-cekti-ilginc-detay
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst