Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Kewell: ''İnanılmaz bir bağ..''

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Galatasaray'ın 5-1 kazandığı OFK Belgrad rövanşında 2 gol birden atan Kewell
takımı ve taraftarla arasındaki bağı yorumladı..

Maç hakkındaki konuşmasında Kewell; “İlk maça baktığımız zaman
maçı domine eden bir G.Saray vardı ancak son dakikalarda gelen gollerle maç berabere bitmişti ve bu bizim için sürpriz olmuştu. Daha iyi bir performans gösterdik ve sahaya ağırlık koyduk ve güzel bir galibiyet aldık diye düşünüyorum†dedi.

Bu sene oluşan takımı da değerlendiren başarılı futbolcu; “Her sezon başlangıcında takımlar takviyelerle daha iyi olur ve yenilenir. Yapılan transferlerin de iyi olduğunu
yöneticilerimizin iyi kararlar verdiğini görüyoruz. Şuan takım da beni de zorlayacak genç oyuncular var. Takımdaki durum iyi†yorumunda bulundu.

Taraftarla arasındaki ilişkiyi de yorumlayan Avustralyalı oyuncu “G.Saray taraftarları ile aramda önemli bir bağ var. Burada gördüğüm desteği başka yerde göremem. İmza atacağımı da biliyordum. İnanılmaz bir bağ var onlarla aramda. Belki de dünyanın hiçbir yerinde bulamayacağım bir bağ bu. Benim yaşıma gelen futbolcular için çok önemli bir şey†dedi.

Kewell sakatlığı hakkında ise “Elimden küçük bir sakalığım var sonuçta kaleci de değilim çok önemli bir sorun değil†ifadelerini kullandı.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)