[h=1]Kendimi kötü hissediyorum[/h][h=2]"Derbide gördüğüm kırmızı kart tamamen bir refleksti. Üzgünüm. İnsanların beni yanlış anlamasını istemem"[/h]
derbisinde kırmızı kart gören
sessizliğini nihayet bozdu. TRT 1'deki Stadyum programına konuşan F.Bahçe'nin Portekizli futbolcusu, takımını eksik bıraktığı için çok üzgün olduğunu söyledi. Alves, "Kendimi uzun zamandır bu kadar kötü hissetmemiştim. O pozisyon sadece bir refleksti.
İkinci kez idmana çıkmadı
Ayağımı topa uzatmak istedim ama maalesef hatalı bir karar verdim ve pişman oldum. İnsanların beni yanlış anlamasını istemiyorum. Niyetim sert girmek değildi. Böylesine önemli bir maçta takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım ve taraftarlarımızı üzdüğüm için özür dilerim" açıklamasını yaptı. Alves dünkü idmana izin alarak çıkmadı.
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
İkinci kez idmana çıkmadı
Ayağımı topa uzatmak istedim ama maalesef hatalı bir karar verdim ve pişman oldum. İnsanların beni yanlış anlamasını istemiyorum. Niyetim sert girmek değildi. Böylesine önemli bir maçta takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım ve taraftarlarımızı üzdüğüm için özür dilerim" açıklamasını yaptı. Alves dünkü idmana izin alarak çıkmadı.