Onları hiç böyle görmediniz!
Galatasaray Spor Kulübü ile Denizbank ve Garanti Bankası'ın işbirliği oluşturulan GS Bonus Card'ın tanıtım toplantısı yapıldı. Kartın lansman basın toplantısında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ve DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş katıldı.
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için
Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak
Kayıt Olun
Yiğit Şardan
GS Bonus Cardı olmayan Türk Telekom Arena'ya giremeyecek. Her Galatasaraylı bu kartı edinsin. 4 yılın sonunda 1 milyonun üzerinde dağıtmayı düşünüyoruz. Yıllık 35 milyon lira gelir elde ediyor olacağız. Galatasaraylılara ek bir maliyet olmayacak. Bu sene 4 tane önemli ürünü sığdırdık. Projelerden GS Mobile ciddi bir artışa geçti ve bu kredi kartına da büyük ilgi olacağını düşünüyoruz" dedi. Şardan 5110'a mesaj atılarak bu karta bugünden itibaren sahip olunabileceğini söyledi.
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için
Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak
Kayıt Olun
Başkan Adnan Polat ise
"Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Son on yılda yapılan araştırmalarda Galatasaray taraftarının 25 milyon olduğu gözüküyor. Bu bizim her şeyden önce taraftar kartımız. Beklentimiz taraftarlarımızın ilgisini ve desteğini bekliyoruz. Taraftarlarımızın günlük olarak yaptıkları harcamaları bu karttan yapmalarını bekliyorum. Biz pası atıyoruz gol yapması taraftarın. Bu kez golü taraftaramızın atmasını bekliyoruz. Taraftarlarımız bu karta sahip çıksınlar" ifadelerini kullandı.
Toplantı sonunda Galatasaraylı futbolcular ile çekilen yeni kartın reklam çekimleri sinevizyon eşliğinde izlendi. Daha önce Denizbank'tan kullanılan ve hala ödenmeye çalışan kredi ile ilgili soruya ise Polat cevap vermedi ve konumuzun dışında dedi. Polat
"Galatasaray'da giderleri azaltarak gelirleri artırdık ve krizi fazla yara almadan atlatıyoruz. Yıllık gelirimiz ise 100 Milyon TL civarında. Yeni stadımızdan ise yıllık 60 Milyon TL gelir bekliyoruz" dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkarad ise reklam filminde oynayan oyuncularının kendilerini çok şaşırttığını belirterek
"Nonda'nın nasıl iyi dans ettiğini zaten biliyordum. Leo Franco da iyi dans ediyormuş. Ben futbolcularımın reklam filminde bu kadar iyi oynayacaklarını hiç tahmin etmiyordum. Hepsini tebrik ederim. Yeni projemiz de hayırlı olsun" dedi.
17.11.2009
Kaynak : DHA <div>
__________________