- Web sitesi
- www.twitter.com
YENİ DÖNEM
Sevgili Galatasaraylılar
2008-2009
bizim için talihsiz ve başarısız bir sezon oldu.
‹kinciliğin bile başarısızlık kabul edildiği camiamızda böyle bir sonuç düşünmediğimiz bir şeydi. Camiamızı-taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Geçtiğimiz sezon boyunca birlikte çalıştığımız Michael Skibbe ve Bülent Korkmaz'a emekleri ve hizmetleri için kendim ve kulübüm adına içtenlikle teşekkür ediyorum.
Yeni sezonda aynı şeyleri yaşamamak ve Büyük Galatasaray'ın hedeflerine uygun olarak sezonu geçirmek istiyoruz. Transferlerimizi bir an önce yapıp UEFA
2010-2011 sezonunda tamamlanacak olan Türk Telekom Arana’ya şampiyonluklar kazanan bir ekip olarak gitmektir.
Bu konudaki ilk adımımız
yeni teknik direktörümüzü belirlemek oldu. Belirlediğimiz
kriterlere uygun
dünyanın en iyi kulüplerinde teknik
adamlık tecrübesi olan
futbol oyununa bir
sistem dahilinde bakışı olan
disiplinli ve Galatasaray için çalışmak isteyen Frank Rijkaard ile 2 yıllık sözleşme yaparak yeni sezonda yola çıkıyoruz.
Sevgili Galatasaraylılar
Frank Rijkaard ile başlayacak yeni dönemde Camiamızdan ve taraftarlarımızdan en büyük dileğim sabırlı olmalarıdır. Yeni teknik direktörümüzün Barcelona'da görev yaptığı 5 yıllık dönemde altyapıdan almış olduğu oyuncular
sabır isteyen bir sürecin sonunda gerçekleşti. Türkiye’de maalesef büyük kulüpler taraftar ve camiası ile bu sabrı göstermekte cömert olmamıştır.
Galatasaray Camiası olarak
adım adım ilerlemekten geçmektedir.
Yeni sezon öncesinde tüm Galatasaray Camiasının içten desteğini hissederek yola çıkıyoruz. Amacımız Galatasaray'ın büyük vizyonunu bütün muhteşemliğiyle ortaya çıkartmak
Galatasaray ismine yakışır başarılara ulaşmaktır.
Bu yolda birlikte yürüyeceğimizden eminim.
Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
(Galatasaray Dergisi
Sayı:80) <div>
‹kinciliğin bile başarısızlık kabul edildiği camiamızda böyle bir sonuç düşünmediğimiz bir şeydi. Camiamızı-taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Geçtiğimiz sezon boyunca birlikte çalıştığımız Michael Skibbe ve Bülent Korkmaz'a emekleri ve hizmetleri için kendim ve kulübüm adına içtenlikle teşekkür ediyorum.
Yeni sezonda aynı şeyleri yaşamamak ve Büyük Galatasaray'ın hedeflerine uygun olarak sezonu geçirmek istiyoruz. Transferlerimizi bir an önce yapıp UEFA
Bu konudaki ilk adımımız
kriterlere uygun
adamlık tecrübesi olan
sistem dahilinde bakışı olan
Sevgili Galatasaraylılar
Frank Rijkaard ile başlayacak yeni dönemde Camiamızdan ve taraftarlarımızdan en büyük dileğim sabırlı olmalarıdır. Yeni teknik direktörümüzün Barcelona'da görev yaptığı 5 yıllık dönemde altyapıdan almış olduğu oyuncular
Galatasaray Camiası olarak
Yeni sezon öncesinde tüm Galatasaray Camiasının içten desteğini hissederek yola çıkıyoruz. Amacımız Galatasaray'ın büyük vizyonunu bütün muhteşemliğiyle ortaya çıkartmak
Bu yolda birlikte yürüyeceğimizden eminim.
Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
(Galatasaray Dergisi