- Web sitesi
- www.twitter.com
Cimbom yeni sezona gümbür gümbür giriyor... Düğmeye basan başkan Adnan Polat
kurmaylarıyla birlikte Frank Rijkaard’ı karşısına alarak radikal kararların altına imza attı...
Galatasaray için her şey yeniden başlıyor... Sarı-Kırmızılı kulüp yönetimi
yeni sezonla ilgili radikal kararlar aldığını ortaya koydu.
İCRAATIN İÇİNDEN
Polat
araya sıkışan küçük pürüzleri dahi ortadan kaldırarak yeni sezona selam çaktı...
Arda Turan giderse kaptanlık tecrübeli bir yabancının olacak
Öncelikli olarak
böyle birinin transfer edilmemesi halinde Lucas Neill’in de Rijkaard tarafından kaptan yapılmasının öngörüldüğü vurgulandı.
Teknik adamın ‘Caner kalsın’ talebine yönetim ‘Hayır’ cevabı verdi
Teknik direktör Rijkaard’ın Caner’in de kalmasını istediği ifade edildi. Fakat yönetimin Caner’i disiplinsizliği ve gece hayatının olması sebebiyle takımda düşünmediği için olumsuz cevap verdiği belirtildi. Hollandalı’nın buna karşılık olarak ise “O halde Caner kalmayacaksa yerine en az onun kadar yetenekli birinin alınmasını istiyorum†dediği ifade edildi.
Arda kalsa da takıma eksikliği hissedilen lider oyuncu alınacak
Konular arasında
takımda yokluğu hissedilen hatta başarısız olmanın en önemli parçası olarak kabul edilen lider vasıflı bir oyuncunun olmaması da yer aldı. Bu doğrultuda Rijkaard’ın “Arda iyi futbolcu ama tecrübesi bir takımı toparlamak için yeterli olamadı. Takıma gerek yaş itibarıyla gerekse oyunculuk kalitesiyle lider biri lazım. Bunu da Neill gibi karakterli ve lider ruhlu bir yabancı transferiyle çözebiliriz†raporunu verdiği ve bunun yönetim tarafından da onaylanarak arayışa girildiği öğrenildi.
Ayhan ve Sabri
Rijkaard’ın sürekli onbirinde yer almayacak
Rijkaard
Sabri’yi de sık sık sakatlanması ve istikrarlı bir performans sergilememesi sebebiyle kulübede oturtacağı mesajını verdi.
Kaleci
sol bek ve oyun kurucu aranıyor
Sabri’nin yerine daha sorumlu ve disiplinli bir sağ bekin yanı sıra Hakan Balta ayarında bir sol bek isteyen Rijkaard’ın
aynı zamanda özlenen lider vasıflı futbolcunun da bu kişi olmasını savunduğu dile getirildi. <div>
Arda Turan giderse kaptanlık tecrübeli bir yabancının olacak
Öncelikli olarak
Teknik adamın ‘Caner kalsın’ talebine yönetim ‘Hayır’ cevabı verdi
Teknik direktör Rijkaard’ın Caner’in de kalmasını istediği ifade edildi. Fakat yönetimin Caner’i disiplinsizliği ve gece hayatının olması sebebiyle takımda düşünmediği için olumsuz cevap verdiği belirtildi. Hollandalı’nın buna karşılık olarak ise “O halde Caner kalmayacaksa yerine en az onun kadar yetenekli birinin alınmasını istiyorum†dediği ifade edildi.
Arda kalsa da takıma eksikliği hissedilen lider oyuncu alınacak
Konular arasında
Ayhan ve Sabri
Rijkaard
Kaleci
Sabri’nin yerine daha sorumlu ve disiplinli bir sağ bekin yanı sıra Hakan Balta ayarında bir sol bek isteyen Rijkaard’ın