- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi'nde son günlerde ortaya atılan yeniden yapılanma ve kurumsallaşma fikri sonrasında Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ilk kez konuştu.
Hürriyet'te yer alan DHA haberine göre Futbol Şubesi anlayışının alaturka olduğunu söyleyen Üstünel
Lincoln olayına da açıklık getirdi.
Üstünel'in açıklamaları şöyle:
"Dün ve önceki gün medyaya yansıyan Casio Lincoln haberlerini ben de ilgi ile izledim. Haber kısmen doğrudur. Doğru olmayan kısmı ise benim lincoln ile yaşadığım diyalog sırasında alkollü olduğumdur. Kesinlikle böyle bir durum sözkonusu değildir. Ama bugün de aynı şeyler yaşansa aynı tepkiyi veririm. Kimse Galatasaray'ın 25 yıllık efsane kaptanına
teknik direktörüne küfür edemez. Bizim yönetici olarak görevivimiz Galatasaray'ın değerlerine sahip çıkmaktır. GS teknik direktörü de bu değerlerin başında gelir. Hiç bir futbolcumluz teknik direktörümüze küfür edemez. Ederse gereken cevabı yöneticelerden alır.
Futbol Şubesi'nin yeniden yapılandırılması fikri benim 4 yıllık tecrübelerimle seçim öncesi Başkan'a götürdüğüm bir projedir. Bu konu ile ilgili yeni
seçimlerde pazarlık malzemesi yapılacak kadar küçük görülen bir yönetim tarzıdır. Florya aslında büyük bütçelerle yöneltilen büyük bir fabrikadır. Bu fabrika geniş tabanla futbol A.Ş tarafından yönetilmelidir. Galatasaray Futbol Şubesi'ni kaldırırak büyük bir hamle yapmıştır. Şimdi yapılacak hamle başarıyı ve başarısızlığı beraber göğüsleyecek Galatasaray'ın hakettiği modern ve vizyon sahibi futbol yönetimini yapılandırmaktır. Ben geride kalan 4 yılda takım oyununun bir parçası olarak büyük bir onurla camiama hizmet etmeye çalıştım." <div>
"Dün ve önceki gün medyaya yansıyan Casio Lincoln haberlerini ben de ilgi ile izledim. Haber kısmen doğrudur. Doğru olmayan kısmı ise benim lincoln ile yaşadığım diyalog sırasında alkollü olduğumdur. Kesinlikle böyle bir durum sözkonusu değildir. Ama bugün de aynı şeyler yaşansa aynı tepkiyi veririm. Kimse Galatasaray'ın 25 yıllık efsane kaptanına
Futbol Şubesi'nin yeniden yapılandırılması fikri benim 4 yıllık tecrübelerimle seçim öncesi Başkan'a götürdüğüm bir projedir. Bu konu ile ilgili yeni