Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Fenerbahçe Sporcu Sağlık Merkezi Açılıyor

Mr.Onur

Fahri Üye
Fahri Üye
Fenerbahçe
Katılım
3 Şubat 2014
Mesajlar
1,744
Tepkime puanı
0
Puanları
0



Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde hizmet vermeye başlayan Fenerbahçe Sporcu Sağlık Merkezi’nin açılışı, 16 Mart Pazar günü Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin de katılacağı bir törenle gerçekleştirilecek.
Dereağzı’nda futbol altyapı, amatör branşlar ve spor okullarına hizmet vermek üzere planlanan, UEFA ve FIFA kriterlerini tam olarak karşılayacak biçimde organize edilen Fenerbahçe Sporcu Sağlık Merkezi faaliyetlerine başladı. Kurum Doktoru ve Fenerbahçe Sporcu Sağlık Merkezi Direktör Op.Dr. Asım Baykan, merkezle ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:
"UEFA ve FIFA kriterlerini tam olarak karşılayacak biçimde planladığımız projemiz, bu kriterlere tamamen uygun olarak tamamlanmış ve halen ülkemiz; hatta uluslararası platformda diğer kulüplere örnek oluşturabilecek ileri teknoloji ve organizasyonel standartlara sahip durumdadır. Sporcu Sağlık Merkezimiz 4 birimden oluşmaktadır"
Fenerbahçe Sporcu Sağlık Merkezi’ni oluşturan birimler şöyle:
ACİL YARDIM BİRİMİ: Haftanın her günü 09.00-21.00 saatleri arasında bir nöbetçi hekim(Acil Tıp Uzmanı) ve bir adet acil tıp teknikeri görev yapmaktadır (Hafta sonu her spor okulu için birer görevli)
SPORTİF REHABİLİTASYON BİRİMİ: Haftanın 6 günü, 3 adet fizyoterapist tarafından fizik tedavi ve sportif rehabilitasyon uygulanmaktadır.
SPOR YARALANLAMALARI TANI VE TEDAVİ BİRİMİ: Hafta içi her gün 14.00-17.00 arası ortopedi ve spor yaralanmaları uzmanı, spor yaralanmalarında tanı, tedavi ve spora dönüş konularında hizmet vermektedir.
KONDİSYON SALONU: 3 adet kondisyoner tarafından kondisyon gelişim çalışmaları, performans testleri, sakat sporcuların sakatlık sürecinde kondisyon egzersizleri, tedavisi biten sporcuların sahaya dönüş için hazırlık amaçlı bireysel antrenman ve performans testleri konularında haftanın 6 günü hizmet verilmektedir.
Merkezin koruyucu hekimlik çalışmaları çerçevesinde sporcu, antrenör ve ebeveynlere yönelik eğitim seminerleri de vereceğini belirten Dr. Asım Baykan, "Maddi ve manevi destekleriyle bu projenin gerçekleştirilmesine olanak sağlayan değerli Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemize, İcra Kurulu Başkanımıza, başta olmak üzere, projenin gerçekleştirilmesinde yoğun emek ve katkıları olan inşaat emlak, satın alma ve insan kaynakları departmanlarımızın sayın yönetici ve çalışanlarına, bu modern tesislerde hizmet verme tatminini yaşayacak olan sağlık çalışanlarımız ve bu olanaklardan yararlanacak olan genç ve amatör sporcularımız nezdinde şükranlarımı sunarım" dedi.
Fenerbahçe Sporcu Sağlık Merkezi’nin açılış töreni, 16 Mart Pazar günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst