- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray'ın eski futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırmasının hayal kırıklığıyla dolu olan bir sezonun yarattığı üzüntüyü biraz olsun hafiflettiğini söyledi..
Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Gökşen
Polat’ın önünü açsınlar†dedi.
Mehmet Topal’ın alacağını bırakarak
bu nedenle tecrübeli futbolcudan vazgeçilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
RAKİBİMİZİN ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRMASI ÜZÜNTÜMÜZÜ HAFİFLETTİ
Galatasaray'ın başarısızlığının Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki karşılıklı atışmalar sonrası geri planda kaldığını söyleyen Gökşen
rakibimizin şampiyonluğu son saniyede kaçırması üzüntümüzü hafifletti." dedi.
YERLİ FUTBOLCU TRANSFERLERİ ÖNCEDEN YAPILMALIYDI
Transferi de değerlendiren Gökşen
bugüne kadar harcanan milyon eurolar havaya gitmeyecekti." dedi.
2 SEZON BAŞARISIZ OLUNDUYSA FUTBOL ŞUBESİ DEĞİŞMELİ
Futbol şübesini sert ifadelerle eleştiren Fatih Gökşen şu ifadeleri kullandı: "Takım ruhunu yakalamak gerekir. Takım ruhu olmadan başarı gelmiyor. Florya’daki yöneticiler ya prensiplerini başta şekilde uygulayacaklar ya da o yöneticiler değişecek. Bu olmazsa
Galatasaray yine hüsrana uğrar. Bunu üstüne basa basa vurguluyorum. Artık iki sezonda hüsran yaşanıyorsa orada çalışan yöneticilerin değişmeleri şart."
TRANSFER YAPMAKLA BAŞARI GELMİYOR
Galatasaray'da değişimin şart olduğunu dile getiren Gökşen
başkanın önünü açmaları gerekir. Demek ki başkan onları görevden alamıyor. Onlar başkanın önünü açmalılar. Belki onlardan daha başarılı olacak yönetim kurulu üyeleri arkadaşlar bu işi alıp götürebilirler. Futbol Şubesi’nde arkadaşlar görevlerinden ayrılsınlar. Transfer yapmakla bu işler olmuyor. " ifadelerini kullandı.
YÖNETİM İÇİNDEKİ AYRIŞMA HANGİ BOYUTA ULAŞTI
Yönetim içerisinde çatlak olduğunu ima eden Gökşen
bazı yöneticilerin yönetimden ayrılmasını istediklerini duyuyoruz. Ama kimsenin keyfi davranmaya hakkı yok. Doğru pozisyona doğru isimlerin getirilmesi sorunu çözer." dedi.
MEHMET TOPAL KAÇARCASINA GİTTİ
Mehmet Topal'ın transferini de yorumlayan Gökşen
düzgün bir futbolcu. Kendini orada da geliştirecektir. Başarı için her şeye sahip." ifadelerini kullandı.
SERVET GİBİSİNİ BULAMAZSINIZ
GİTMEMELİ
Rijkaard'ın gelişinden bu yana takımda forma şansı bullamayan Servet'e de sahip çıkan Gökşen
kazanmak zordur." şeklinde konuştu.
RİJKAARD
GİDER
Rijkaard'ın istediği transferlerin olmaması durumunda gideceğini ileri süren Fatih Gökşen
durmaz. Bekleyip görmek gerekir." ifadeleriyle sözlerini bitirdi. <div>
Galatasaray'ın başarısızlığının Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki karşılıklı atışmalar sonrası geri planda kaldığını söyleyen Gökşen
YERLİ FUTBOLCU TRANSFERLERİ ÖNCEDEN YAPILMALIYDI
Transferi de değerlendiren Gökşen
2 SEZON BAŞARISIZ OLUNDUYSA FUTBOL ŞUBESİ DEĞİŞMELİ
Futbol şübesini sert ifadelerle eleştiren Fatih Gökşen şu ifadeleri kullandı: "Takım ruhunu yakalamak gerekir. Takım ruhu olmadan başarı gelmiyor. Florya’daki yöneticiler ya prensiplerini başta şekilde uygulayacaklar ya da o yöneticiler değişecek. Bu olmazsa
TRANSFER YAPMAKLA BAŞARI GELMİYOR
Galatasaray'da değişimin şart olduğunu dile getiren Gökşen
YÖNETİM İÇİNDEKİ AYRIŞMA HANGİ BOYUTA ULAŞTI
Yönetim içerisinde çatlak olduğunu ima eden Gökşen
MEHMET TOPAL KAÇARCASINA GİTTİ
Mehmet Topal'ın transferini de yorumlayan Gökşen
SERVET GİBİSİNİ BULAMAZSINIZ
Rijkaard'ın gelişinden bu yana takımda forma şansı bullamayan Servet'e de sahip çıkan Gökşen
RİJKAARD
Rijkaard'ın istediği transferlerin olmaması durumunda gideceğini ileri süren Fatih Gökşen