- Web sitesi
- www.twitter.com
R.De Boer: "Rijkaard'a 'Messi'den yıldız olmaz' dedim Ama o beni hiç dinlemedi ve Messi bugünlere geldi"
Türkiye'de hocalığı tartışılır hale gelen Rijkaard'la ilgili yurt dışından övgü dolu sözler geldi... Barcelona'nın eski yıldızlarından Ronald De Boer
dünyanın en büyük yıldızı olarak gösterilen Lionel Messi'nin Rijkaard sayesinde bugünlere geldiğini açıkladı. De Boer'e göre Messi'nin kaderi Dünya Gençler Şampiyonası'nda çizildi.
Yeteneklerine güvendi
Rijkaard'la birlikte izledikleri Messi hakkında olumsuz rapor verdiğini söyleyen De Boer
"Ben Rijkaard'a Messi'den yıldız olamayacağını çünkü takım oyununa yatkın olmadığını söyledim. Fakat Rijkaard kabul etmedi. Messi'ye güvendi. Onun yeteneklerini açığa çıkardı. Ve Messi bugünkü konuma geldi" ifadesini kullandı.
Emre Çolak sürprizi
Galatasaray'da yarınki Diyarbakırspor maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşanıyor... Teknik direktör Rijkaard
orta alanda genç Emre Çolak'ı oynatmayı düşünüyor. <div>
Emre Çolak sürprizi
Galatasaray'da yarınki Diyarbakırspor maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşanıyor... Teknik direktör Rijkaard