- Web sitesi
- www.twitter.com
Sarı-Kırmızılı yönetim Brezilyalı oyuncuyu 10 milyon Euro'ya satarak bu futbolcudan gelecek olan parayla 1 defans
1 sol kanat alacak. Son isim ya forvet ya kaleci olacak
Galatasaray tepeden tırnağa yenileniyor... Sarı-Kırmızılı yönetim bu sezon uğradığı başarısızlığın ardından yabancı transferi için kolları sıvadı. Galatasaray bir türlü istediği verimi alamadığı Elano'yu 10 milyon Euro'ya satarak gelecek olan parayla transfer yapmayı planlıyor. Elano'nun Dünya Kupası'nda başarılı olması için dua eden Sarı-Kırmızılı yönetim Brezilyalı yıldızın böylece fiyatının artacağını düşünüyor.
BU KEZ ACELE EDİLMEYECEK
Balatasaray Yönetimi Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda yabancı oyun tercihini 1 defans
1 sol kanattan kullanacak. Alınacak 5. yabancı ise ya forvet ya da kaleci olacak. Teknik Direktör Rijkaard'ın transferlerde görüşünün alındığı öne sürülürken bu konuda çok acele edilmeyeceği öğrenildi. Yönetim geçen sezon yaptığı hatayı tekrarlamamak için listedeki oyuncuları bu kez özenle seçmeyi planlıyor. <div>
Galatasaray tepeden tırnağa yenileniyor... Sarı-Kırmızılı yönetim bu sezon uğradığı başarısızlığın ardından yabancı transferi için kolları sıvadı. Galatasaray bir türlü istediği verimi alamadığı Elano'yu 10 milyon Euro'ya satarak gelecek olan parayla transfer yapmayı planlıyor. Elano'nun Dünya Kupası'nda başarılı olması için dua eden Sarı-Kırmızılı yönetim Brezilyalı yıldızın böylece fiyatının artacağını düşünüyor.
BU KEZ ACELE EDİLMEYECEK
Balatasaray Yönetimi Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda yabancı oyun tercihini 1 defans