Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Bursa'da 'Sirtaki' şov: 1-2

ABYYAPIM

Banned
Banned
Beşiktaş
Katılım
14 Ocak 2014
Mesajlar
1,444
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
ahmet.web.tr
[h=1]Bursa'da 'Sirtaki' şov: 1-2[/h][h=2]Timsah, Kayseri'nin ardından Konyaspor'a da boyun eğdi, Avrupa yolunda kan kaybetti. Tam 5 maçtır gülmeyen Mesut Bakkal'ın ekibi, 4 hafta aradan sonra takıma dönen Gekas'la dirildi. Yunan golcü, 2 gol attı. Ligde kalma savaşı veren konuk ekip, nefes aldı.[/h]

Barış Şimşek’in başlama düdüğünü çaldığı andan, Gekas’ın Konyaspor’u 1-0 öne geçirdiği dakikaya kadar, bu denli uzun süren bir müsabaka izlememiştim son yıllarda! Hani Daum ‘yüzde 110 performansla oynamamız gerek’ demişti ya, acaba bir tercüme hatası mı oldu diye düşündüm valla! Alman, belki de ‘yüzde 10’ dedi de mütercim üzerine 100 ekledi! Bebe bisküvisi yumuşaklığı ana sütü kıvamında bir 66 dakika. Müsabaka da zaten bebeler ve analara ya! Torku çikolatası lezzetinde oynayan Djalma topu sağdan Gekas’a aktardı ve golcü işi 66’da bağladı: 0-1. Devşirme sol bek Basser alanında koridor olurken, Fernandao iki oda bir salonluk kereste görünümünden öteye geçemedi. Yazık bu milletin paralarına, bu prototipler yüzünden oynayamayan Türk evlatlarına da! 70. dakikada ‘Cilveli’nin kafa vuruşunu İtandje köşede yakaladı. 72. dakikada Gekas 2-0’ı sağladı. Enes 90’da skoru 2-1’e taşıdı. 90. dakikadan sonra heyecan iyice arttı, hatta Sercan bir fırsat daha harcadı ama 3 puan Bakkal’da kaldı.

İştahsız Timsah

Bu kadar iştahsız ve tempodan uzak bir Bursaspor’a 1965’ten beri rastladığımı zannetmiyorum. Unutulmaz insan Ersel abimizin kaybı nedeniyle şoktaydılar belki. Ersel abiye rahmet ve cennet, Bursaspor camiası ve ailesine baş sağlığı diliyorum.

Oğuz Dizer



Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun




Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst