- Web sitesi
- www.twitter.com
F.Bahçe maçında yediği gol sonrası taraftarların tepkisini alan Franco ayrılmayı kafasına koydu
Franco gemileri yaktı... Fenerbahçe maçında yediği hatalı golden sonra taraftarın tepkisini alan G.Saray'ın Arjantinli eldiveninin sezon sonunda ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. Yöneticilerin de kendisine tepki gösterdiğini duyan Franco'nun
"Beni kimse burada tutamaz. Gösterilen tepki abartılı" dediği belirlendi.
BİR ALEX'E BAK BİR ELANO'YA
Ali Haşhaş
"Bugüne kadar tek maç bile kurtarmadı. Öbür tarafta Fenerbahçeli Alex'e bakın. Aradaki farkı görürsünüz. Çok zor günlerde transfer için para bulduk. Haldun Üstünel ve diğer yönetici arkadaşlarımız artık transfer yaparken daha iyi düşünmek zorunda" ifadesini kullandı.
YARIN MAZBATA GÜNÜ
Galatasaray'da geçen hafta yapılan kongrede seçimi kazanan Adnan Polat ve yeni yönetim kurulu listesi yarın mazbatalarını alacak. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar
yeni yönetiicilerin mazbata töreninin kulüp binasında yapılacağını söyledi. <div>
Franco gemileri yaktı... Fenerbahçe maçında yediği hatalı golden sonra taraftarın tepkisini alan G.Saray'ın Arjantinli eldiveninin sezon sonunda ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. Yöneticilerin de kendisine tepki gösterdiğini duyan Franco'nun
BİR ALEX'E BAK BİR ELANO'YA
Ali Haşhaş
YARIN MAZBATA GÜNÜ
Galatasaray'da geçen hafta yapılan kongrede seçimi kazanan Adnan Polat ve yeni yönetim kurulu listesi yarın mazbatalarını alacak. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar