- Web sitesi
- www.twitter.com
G.Saray'ın istediği teknik direktör Abdullah Avcı
sezon sonuna kadar İstanbul BŞB'de kalacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor başkanı Göksel Gümüşdağ
Abdullah Avcı'nın sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediye'nin başında kalması kararını aldıklarını söyledi. Gümüşdağ '' Bu karar etik olması nedeniyle hocamızla alınan ortak bir karardır" dedi.
Gümüşdağ
ayrıca artık bu konuyla ilgili spekülasyon yapılmamasını ve kalan 5 hafta boyunca hocalarının rahat bırakılmasını istedi.
Göksel Gümüşdağ
teknik direktörleriyle sezon sonunda tekrar görüşeceklerini ve gelecek tekliflere göre hareket edeceklerini söyledi.
"G.SARAY CAMİASINA YAKIN İNSANLARIZ"
G.Saray camiasından teklif gelip gelmemesinin önemli olmadığını belirten Gümüşdağ
teklif gelirse konuşmasının gerekip gerekmeyeceğni konuştuk. Teklifin var olup olmaması önemli değil. Biz Galatasaray camiasına yakın insanlarız. Teklifler konuşuluyor olabilir. Teklif gelmesinden önce bizim hemfikir olmamız gerekiyordu. Bizim kararımız da sezon sonuna kadar hocamızın takımın başında kalmasıdır. Sezon sonu itibariyle hoca kendisiyle ilgili tasarruflar konusunda serbesttir." dedi.
Abdullah Avcı ile ilgili transfer haberlerinin takımı olumsuz etkilediğini belirten Gümüşdağ
"Ankaraspor maçının kaybetmemizin nedeni de oyuncuların kafasının karışmasıdır. Biz önümüzdeki 5 hafta itibariyle bu tip tekliflere kesinlikle kapalıyız. 31 Mayıs itibariyle hocamız Abdullah Avcı'nın sözleşmesi sona eriyor. O tarih itibariyle hocamız serbesttir." dedi.
AVCI: ''GALATASARAY İÇİN DÜŞÜNÜLMEK ONURDUR''-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdulah Avcı ise Göksel Gümüşdağ'ın gerekli açıklamaları yaptığını söylerken
Galatasaray için düşünülmenin kendisi için onur olduğunu kaydetti.
''Galatasaray için düşünülmek benim gibi genç bir teknik direktör için onur verici'' ifadesini kullanan Avcı
yine onu yapmaya çalışacağız. Önümüzde önemli maçlarımız var ve tüm konsantrasyonumuzu oraya vereceğiz'' yanıtını verdi.
Avcı ayrıca
kulübünün hayatındaki önemli çıkış noktalarından biri olduğunu sözlerine ekledi.
Kendi adıma sevindim çünkü başarılı olabileceğini sanmıyorum. <div>
Gümüşdağ
Göksel Gümüşdağ
"G.SARAY CAMİASINA YAKIN İNSANLARIZ"
G.Saray camiasından teklif gelip gelmemesinin önemli olmadığını belirten Gümüşdağ
Abdullah Avcı ile ilgili transfer haberlerinin takımı olumsuz etkilediğini belirten Gümüşdağ
AVCI: ''GALATASARAY İÇİN DÜŞÜNÜLMEK ONURDUR''-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdulah Avcı ise Göksel Gümüşdağ'ın gerekli açıklamaları yaptığını söylerken
''Galatasaray için düşünülmek benim gibi genç bir teknik direktör için onur verici'' ifadesini kullanan Avcı
Avcı ayrıca
Kendi adıma sevindim çünkü başarılı olabileceğini sanmıyorum. <div>