Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Barcelona da Oynasam Maradona Olurdum

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda soruları yanıtlayan Servet
topu önündeki oyunculara veriyor. Orada Xabi ve Iniesta olduğu için sorun olmuyor. Barcelona’da olsam ben de o pasları veririm. Maradona olurum†dedi.
Bir Avrupa takımına transfer olmak istediğini dile getiren Servet
giderim. Yoksa buradaki huzurumu bozmam. Yönetimden bonservis ücretimi aşağıya çekmeleri konusunda ricada bulunduk†dedi.

Rijkaard’la aralarında bir sorun olmadığını belirten Servet
Arda’yla da aralarında herhangi bir sorun yaşanmadığını sözlerine ekledi.
MİLLİ TAKIM KAMPINDA KENDİMİ BULDUM

Galatasaray'da son 4-5 hafta sorun yaşadığını kaydeden Servet
Fenerbahçe’deki arkadaşlarım için de iyi oldu. Moral bozukluğunu atabildiler; nitekim ben de orada 3 maçta da oynayarak kendimi buldum. Milli takım kapmalarının çok büyük katkısı oluyor. Orada tam anlamıyla deşarj oldum." dedi.
SON 4-5 MAÇTA OYNAMAMAM ÇOK ABARTTILDI

Son haftalarda oynamamasının abartıldığını vurgulayan Servet şu ifadeleri kullandı: "İnsanlar
bana üç maçta da şans verdi. Ben de bu şansı iyi değerlendirdim."
BANA SADECE GÜVENSİNLER

İsteğinin kendine güven duyulması olduğunu belirten Servet
bana güven duyulduğu zaman çok başarılı olurum. Ama güven duyulmadığı zaman ister istemez kendimi veremiyor ve olumsuz performans sergiliyorum. Yeter ki bana güvenilsin; en zorlu koşullarda bile başarılı olurum." şeklinde konuştu.
TAKIMIN EN ÇOK OYNAYAN FUTBOLCUSUYUM

İstatistikleri de ortaya koyan başarılı defans oyuncusu
tarak kemiğim kırıldığı için oynayamadım. Bu sezon yine 4 küsur maç oynadım. İnsanlar 20-24 maç oynarken ben her sene 40’ın altına düşmüyorum. Bu gerçek göz ardı ediliyor. Üstelik bir savunma oyuncusu olarak çok az kart görüyorum. Sarı kart cezası görüp ceza almadım. Bu kadar çok maç oynamama rağmen bunu başarıyorum." diyerek takımın en çok oynayan futbolcusu olduğunu belirtti.
SAVUNMA OYUNCUSU OLMAMA RAĞMEN ÇOK GOL POZİSYONUNA GİRİYORUM

Her sene gol attığını kaydeden Servet
"Daha çok atabilirim. Her maçta kesin olarak bir gol pozisyonuna giriyorum; ama kaçırdığım çok oluyor. Eğer onları da değerlendirirsem gol sayım daha da çok olacaktır." dedi.
HERKES ‘SENİN GİBİ BİR FUTBOLCU NASIL OYNATILMAZ’ DİYOR

Oynatılmamasını herkesin kendine sorduğunu belirten Severt şöyle devam etti; "Rijkaard’la aramızda en ufak bir sorun olmadı. Olamaz da… Benimle ilgili bir sıkıntısı olduğundan bahsetmedi ya da bu konuda bir açıklama da yapmadı. İşin açıkçası bilmiyorum neden oynatmadığını. En ufak bir tartışmamız olmadı. Teknik direktörümüz ne derse o olur; ama benim için önemli olan
senin gibi bir futbolcu nasıl oynamaz†demeleri çok önemli. Ama insanlar şöyle de diyebilirlerdi: “Zaten hak etmiyordu†Ama birincisini söylüyorlar. Bu da beni fazlasıyla teselli ediyor."
BARCELONA’DA OYNASAM MARADONA OLURDUM

Dünyanın önde gelen takımlarından örnekler de veren Servet
daha çok garanti oynamaya çalışıyoruz. Yoksa ben de araya derin paslar atmasını biliyorum." dedi.
PARASAL ŞARTLAR OLURSA BİR AVRUPA TAKIMINA GİDECEĞİM

Avrupa kapısını açık bırakan Servet
huzurumu bozup gitmek istemem." diyerek transfere yeşil ışık yaktı.
MARSİLYA’YA TRANSFER OLAMADIĞIM İÇİN MORALİM ÇOK BOZULDU

Marsilya'ya son anda çıkan bazı pürüzler nedeniyle gidemediğini söyleyen Servet
transferim olmadı. Bu olay moralimi çok bozdu. Marsilya bu sezon şampiyon oldu. Benim için çok güzel olacaktı; ama demek ki hayırlısı böyleymiş. Türkiye’de diğer büyük takımlardan transfer teklifi almadım." şeklinde konuştu.
GEÇEN SEZON ÇOK ERKEN FORM TUTTUĞUMUZ İÇİN BAŞARISIZ OLDUK

Geçen sezonki başarısızlık nedenini de açıklayan Servet
ilerleyen haftalarda bıkkınlığa da neden oldu. Takımımız milli takıma en çok oyuncu veren kulüp. Zorlu maratonda futbolcuların üzerine çok yük bindi. Bu da bıkkınlığa neden oldu. Başarısızlıkta tek sebeb bu; erken form tutmamız." dedi.
FLORYA’DA MUTLU BİR ORTAM VAR; ARDA’YLA ARAMIZDA İKİLİK YOK!

Takım içerisindeki gruplaşmalara da açıklık getiren Servet
oynamamda… Dolayısıyla gruplaşma iddiaları asılsız." ifadeleriyle sözlerini bitirdi. <div>

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)