Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Aslan'da Sıcak Saatler

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken sarı kırmızılıların anlaşmak üzere olduğu iddia edilen AZ Alkmaar'ın Arjantinli kalecisi Sergio Romero Galatasaray'dan herhangi bir teklif almadığını söyledi.

Alkmaar'la birlikte Antalya'da kampta bulunan Romero
kulübünde çok mutlu olduğunu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirtirken ''Ben futbol yaşantımı burada sürdürmek istiyorum. Eğer ayrılmak gibi bir düşüncem olsaydı sezon başında gelen teklifleri değerlendirirdim. O dönemde Genova'dan gelen 7.2 milyon Euro'luk teklifi reddettim. Kaldı ki ne bana ne de menajerime Galatasaray'dan gelen bir teklif yok '' dediği öğrenildi.

Galatasaray'da Arjantinli file bekçisiyle ilgili bu gelişmeler yaşanırken yöneticilerin takıma katılması beklenen bir ön libero ve bir de forvet transferini Cumartesi günü yapılacak Türk Telekom Arena'nın açılışına yetiştirmek için yoğun çaba harcadığı
bu futbocularla açılışta şov yapmayı planladığı belirtildi.

Öte yandan Hollanda basını
Ajax'ta sıkıntılı günler yaşayan El Hamdoui'nin Galatasaray'la görüştüğünü yazdı.

Haberde Fas asıllı futbolcunun teknik direktör Frank De Boer ile anlaşamadığı ve Galatasaray'dan gelen teklife sıcak baktığı ifade edildi...

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)