Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Alper: G.Saray bana sahip çıkmadı

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Alper: G.Saray bana sahip çıkmadı

Galatasaray'da futbol hayatını sürdürürken sakatlanan ve 10 yıldır kulübü tarafından hiç aranmayan Silivrili Alper Tezcan
hatta ev eşyalarını bile satmak zorunda kaldı.

Tezcan bu kez yardım toplama izni verilmesi için kaymakamlığa başvurdu.

Sarı-kırmızılıların UEFA Kupası'nı kazandığı 1999-2000 sezonunda
9 Aralık tarihinde Ali Sami Yen Stadyumu'nda karşılaştığı İtalya'nın Bologna takımı karşısında 89. dakikada oyuna giren Alper Tezcan maçın 91. dakikasında Kamerun'lu oyuncu Pierre Wome ile çarpışarak ayağını kırdı.

Henüz 19 yaşında iken UEFA madalyası alan genç futbolcu
Giresunspor Malatyaspor gibi bir çok Anadolu takımında forma giydi.

Sakatlandığı bacağından 11 ameliyat geçirdikten sonra futbola veda eden Tezcan
Galatasaray camiası ve Silivri halkı tarafından 10 senedir hiç destek görmediğini söyledi.

Ahırdan bozma bir evde yaşayan Tezcan
anlatamadım. Silivrililer bile bana sahip çıkmadı. Ameliyat olmak için de borç yaptım. Borçlarımı da geri ödeyemedim. Borcum olanlar icra yolu ile bütün mal varlığıma el koydular. Evimdeki yataklarımı bile aldılar. Yakınlarımın mal varlıklarına bile el koydular" dedi.

Silivri Gazitepe Köyü Muhtarı Kamil Gümüş de duruma çok üzüldüğünü vurgulayarak
"Bu futbolcumuz 10 yıldır böyle hayat mücadelesi veriyor. Ancak kimseden yardım ve yanıt yok" ifadesini kullandı.

Alper Tezcan'ın babası Şinasi Tezcan da
"AKP İlçe Başkanı Metin Karakaş yardım edileceği konusunda taahhütte bulundu. Ancak belediye başkanımızdan bir yanıt alamadık" ifadesini kullandı.

Alper Tezcan 2009 yılında
yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle UEFA Kupası madalyasını açık artırma yoluyla satmıştı.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)