Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

İyileştirme şaman klavuzu

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Katılım
28 Temmuz 2013
Mesajlar
47
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Konum
Universe
Web sitesi
www.twitter.com
Merhaba arkadaşlar ilk başta şaman olmak için insanda olması gereken özellikleri açıklamak isterim.

Şaman olmak zaman, sabır, emek gerektirir.İnsanları sevmek ,yardımsever olmak gerektirir.Oyunu yaşamak ve yılmayıp karakterinizi sevmek demektir.Şaman olmak aslında bundan ibaret bu özellikler sizde varsa siz aslında şaman karakteri için uygun birisiniz.



Şimdi temel ilkelerden sonra klavuzumuza geçelim:



A) STATÜLERİMİZ:



Hp: Savunma ve Hp verir.

Sp: Büyü savunması ve skill gücü artırır.

Dex: Savuşturma ve çeviklik kazandırır (yere düştüğünüzde daha hızlı kalkmak).

Str: Saldırı gücünüzü artırır.



Biz Ejderha şamanı da olsak İyileştirmeci şaman da olsak fark etmeyen dağılım:

2 Sp 1 Hp dir.İkisi fullendiğinde sırf Dex o bitince ise de ful Str gitmeliyiz.

Böylece hem saldırı gücümüz hem Hpmiz gelişecektir.



B) SKİLLERİMİZ:



İyileştirme-Şimşek Çağırma-Şimşek Atma-Hız



Herkes hız ile iyileştirmeyi ayırmayın der ancak 40lı lvlada wsde 2 buffla kazanmak çok zor.Tmm büyü hızı verise ne olacak skillerimizin hepsi 200 300 vuracak ztn, nasıl ws kazanacaksın.

Bu şekilde az pot kullanacak ve para biriktirerek büyü hızı ve hareket hızı açığını kapayabilirsin.Bunları neden düşünmüyorsunuz. Not Yüksek saldırı bir işe yaramıyor onu sakın açmayın.



C) İTEMLERİMİZ:



Zekalı itemler takmak temel amacınız olacak başka çaremiz yok.Zekasız iyileştirme az Hp atıcak , Skilll gücümüz geri kalacak ve zorluk yaşayacağız.

Zehirleme ve Zehir Dayanıklılığı takmakta yarar var hele de ninjalara karşı bir avantaj ztn iyileştimemiz de var zehir kalmayacaktır.Böylece büyük bir avantaj elde edeceğiz.

Yarı insan bonusu sadece karakterlere vuruş gücünüzü arttırır.Bu bonus sayesinde wslerde büyük bir gücümüz olacaktır.

Hareket ve Büyü hızı bonusları ile sonlara bıraktığımız hız skillinin eksiklerini kapamalıyız .

Karakter savunmalarını eksik etmemeli ve kritik ve delici bonuslarını bulmalıyız.

İtemlerinizde Hp bonusu bulundurmak zorundasınız yoksa ayakta kalamazsınız.

Kalkanlarınızda mutlaka sersemlik bağışıklılığı bulundurun yoksa savaşçılarla baş edemezsiniz.



Wslerde yelpaze, kasılmada ise çan kullanın derim, kasmada ort wsde ise beceriniz yüksek olsun.Siz skill adamısınız ort size yarar mı bir düşünün zaten bu lafımdan sonra beceriye yöneleceksiniz.



D) KASILMAK:



30 lvl ztn ve 2. köyde olursunuz. İleriki lvllar soda destekçi olarak gruplara katılın.55 lvl olunca 2. katta yada 1. katın son odalarında destekçi olarak gruplara gidin millete heal atarak destek verin.Ama canları ful iken heal atmayın can düşmeye başladığında heal atın ki bi işe yaradiğınız apacık ortaya çıksın.



E)LONCADAKİ ÖNEMİNİZ:



Unutmayın siz can basıyorsunuz ve sizin göreviniz arkadaşlarınıza heal atmak ve düşmanı zor durumda bırakmaktır.Bu nedenle loncada önemli bir yere sahipsiniz.Büyü hızı ile de destek vererek arkadaşlarınıza güçler vererek loncanızı kazandıracaksınız.



F) ATINIZ:



At sizin arkadaşınız olmalı ve onu bir an önce asker yapmaya bakın ne yapacaksınız peki asker olması için:

zırhlı at görevler 21'e yakın görevleri yani sonlardaki zor görevleri arkadaşlarınızla yapacaksınız.Tabi sağlamsanız tek de yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız istenilen canavarın yanındaki canavarları kessinler ve sizde istediğiniz canavarın işini bitirin.Önerim şu ki çan kullanıp dağa çıkarak sıkıştırın.Dağ yoksa alayına dalın.Lonca savaşlarında canınız azalmışsa at üstünden saldırı ile düşmanların arasından sıvışıp heal atın ve yatmayın atınızda hamlede olacak büyük bir avantaj ki sizin şimşek çağırmanız da var.bu şekilde ard arda skill atın.

İlk çağırma ile sersemlesin sonra skilleri dizin ve ata çıkın hamle atın ve yine skill atın. Çağırma dolmuşsa onuda atın tabi çağıma şansa da bağlı ama düşünün oldu ki bunu yaptınız adam karşılık veremeden yerde.



G) Ws Taktikleri:



Şamanların skilleri bugtadır. 5k yazar ama siz 2k vurursunuz ve bu şekilde adam yatırırsanız ztn oyunu çözmüşsünüz demektir.Farkındamısınız bilmem ama savaşçı sura ninjanın skilleri lvl atladıkça damageleri artarken şaman 61 lvlda skilleri 500 vurur ama bir savaşçının 3 yönlü kesmesi 1500 vurur.(skill puanları 1 unutmadan söyleyeyim.)

Yani şamana ezik demenin bir mantığı yok.Oyundan kaynaklanan sorunlar yüzünden şamana kötü kelimeler harcamayın zaten skiller bugta olmasa herkes şaman olurdu.Düşünün kendinizi full buff basıyorsunuz. Aktif ve pasif skillerinizin çoğu buff.

Asıl amaç çok damage vuran skilleri sersemlikle bloke etmek . Sersemledi şimdi ne olacak canınız az isehemen heal atınve skilleri dizin yani bodoslama dalın 2 3 yelpaze sallayın ve yere düşsün ki zaman kazanasınız.Tabi zehirleme değişiminiz yüksek olsun. Hafif dans edin yani ufak hamlelerle skillerden kaçın suikast tam çakarken yana koşun, z,h,nsellerde kaçarsınız yavaşlar.Bedensellerde hafif uzaktan başlayın ki hamle atmaya gelirken hemen şimşek çağırmayı patlatın ve bodoslama dalın.Suralarda pek şans yok ama zehir ve heal sizin kurtarıcınız onlara güvenin ve dalın.Okçuları alırsınız zehir ve heal ztn onlar için bi kabul.Zehirli oktan sonra zehir yerseniz beklemeyin hemen heal atın.büyülü silah sura ise çözmeyi şimşek çağırma ile bloke etmelisiniz yoksa hız kaçabilir.Bu arada çözmenin etkisini heal kötü etkileri silme olarak karşılamıyor ve silmiyor.(denendi ve görüldü.)Şamanlarda ise dalın bişey diyemem ama skil sıralamanızı iyi ayarlayın. Şimşek çağırma- Şimşek atma- Şimşek pençesi- bu sırayı bozmayın ki güzel damageleri ard arda vurun canınız azalmaya başlayınca heal atın heal her gelince canınız full iken atmayın .Arkadaşlar benim deneyimlerim bu kadar ve bunu unutmayın bu sadece bir oyun.Alıntı değildir sadece deneyimlerimi aktardım...
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst