- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın
üyeleri ve bir çok kişi tarafından saygı ile anıldı.
Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın
Almanya'nın Hamburg kentinde anıldı.
Galatasaray Hamburg Derneği tarafından Altona semtindeki Cafe Vivo'da düzenlenen anma etkinliğine
Metin Karaman ve Tuncay Gürel'in yanı sıra çeşitli spor ve taraftar derneklerinin yöneticileri ile taraftarları katıldı.
Canaydın'ın anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşunun ardından konuşan Galatasaray Hamburg Derneği Onursal Başkanı Algan
Canaydın'ın efendilik ve mütevaziliğinin tüm spor camiasına örnek teşkil ettiğini söyledi.
Algan
bugünkü tablodan büyük bir mutluluk duyardı'' dedi.
-''GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ DÜZENLEYECEĞİZ''-
Dernek olarak bundan böyle her yıl 22 Mart tarihinde
şunları söyledi:
''Galatasaray Kulübü yeni başkanını ve yöneticilerini dün seçti. Tüm spor camiamız adına onlara başarılar diliyorum. Bundan sonra da Hamburg derneği olarak kulübümüze en güzel şekilde katkıda bulunacağımıza inanıyorum. Merhum Canaydın buraya birkaç kez gelmişti. Hamburg kenti onun için başka bir anlam ifade ediyordu.''
-''BEŞİKTAŞLILAR'I DA YALNIZ BIRAKMADI''-
Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Kortağ
''Buradayken (Beşiktaşlılar da bizim kardeş derneğimizdir) diyerek bizi yalnız bırakmamış ve derneğimizi ziyaret etmişti. Çok değerli bir insandı. Bugün onun kıymetini daha iyi anlıyoruz'' dedi.
Almanya Fenerbahçeliler Birliği ve Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Çömlek de konuşmasında
şunları söyledi:
''Değerli bir insan ve spor adamıydı. Ne kadar fanatik olursak olalım
çok değerli bir insan kaybettiğini ifade etti.
Konuşmaların ardından Canaydın için Galatasaray pilavı ikram edildi. <div>
Algan
-''GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ DÜZENLEYECEĞİZ''-
Dernek olarak bundan böyle her yıl 22 Mart tarihinde
''Galatasaray Kulübü yeni başkanını ve yöneticilerini dün seçti. Tüm spor camiamız adına onlara başarılar diliyorum. Bundan sonra da Hamburg derneği olarak kulübümüze en güzel şekilde katkıda bulunacağımıza inanıyorum. Merhum Canaydın buraya birkaç kez gelmişti. Hamburg kenti onun için başka bir anlam ifade ediyordu.''
-''BEŞİKTAŞLILAR'I DA YALNIZ BIRAKMADI''-
Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Kortağ
Almanya Fenerbahçeliler Birliği ve Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Çömlek de konuşmasında
''Değerli bir insan ve spor adamıydı. Ne kadar fanatik olursak olalım
Konuşmaların ardından Canaydın için Galatasaray pilavı ikram edildi. <div>