- Web sitesi
- www.twitter.com
Sevgili Adnan Polat
bu galibiyetin bir “Pyrrus Zaferi olmamasını†dilerim!..
Zira
hem de 140 milyon dolarlık Galatasaray’ı devirdi!..â€
İşte “bu hazin ama beklenen
evet “sadece bir cümle ile†bak nasıl anlatıyor:
“... Buna rağmen
inanın bu ligi şampiyon bitirir!â€
Ben ilâve edeyim; “Onları kendileri gidene kadar alt yapının başına geçir
sevgili Polat?..
Artık 002’leri (Rijkaard+Neeskens) eleştirmekten vazgeçiyorum
Türkiye Gazetesi’nin sütunlarını heder ve heba edeyim?..
İşte bu noktada durup
“dehşet verici†bir gerçeğin altını daha çizeyim:
Arda’nın
“Galatasaray Kulübü’nün onca para ödediği Sağlık Kurulu neredeâ€; ne diyorlar bu işe?..
Ey Türk Tabipler Birliği yöneticileri
yaşadığımız hâlde?..
Bir çift sözüm de sevgili Haldun Üstünel’e; TV ekranında gördüm; gene Adnan Sezgin’i “yanına almışâ€ maç seyrediyorsun; kaç defa yazıp geldim; Adnan Polat’ın “çok sevgili†Yaver-i Has’ının
Galatasaray ligi ikinci bile bitiremez ve de gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmak da hayal olur; haberin olsun!..
Ciddisiyle
esprisiyle lâfı burada kesip özetleyeyim:
İşte Adnan Polat’ın “Revolisyon (Devrim)†dediği süreç:
Restorasyon (Feldkamp-Skibbe harabesini tamir) - Operasyon (Takımı yenileme) - Komplimantasyon (002’leri alkış ve övgü yağmuru altında Florya’ya getirme) - Rotasyon (Her hafta başka bir takımı sahaya sürme) - Atmasyon (Her maç çorba taktik
Süper Lig’de Ali Sami Yen’de Fenerbahçe önünde bitme) - Mutasyon (Yıldızlarla dolu 140 milyon dolarlık bir futbol kadrosunu tanınmaz hâle getirme) - Rezervasyon (Hem de mümkünse ve hemen güle güle)!.. <div>
Ben ilâve edeyim; “Onları kendileri gidene kadar alt yapının başına geçir
Artık 002’leri (Rijkaard+Neeskens) eleştirmekten vazgeçiyorum
İşte bu noktada durup
Arda’nın
Ey Türk Tabipler Birliği yöneticileri
Bir çift sözüm de sevgili Haldun Üstünel’e; TV ekranında gördüm; gene Adnan Sezgin’i “yanına almışâ€ maç seyrediyorsun; kaç defa yazıp geldim; Adnan Polat’ın “çok sevgili†Yaver-i Has’ının
Ciddisiyle
İşte Adnan Polat’ın “Revolisyon (Devrim)†dediği süreç:
Restorasyon (Feldkamp-Skibbe harabesini tamir) - Operasyon (Takımı yenileme) - Komplimantasyon (002’leri alkış ve övgü yağmuru altında Florya’ya getirme) - Rotasyon (Her hafta başka bir takımı sahaya sürme) - Atmasyon (Her maç çorba taktik