Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Çar çalınmalarına Dikaat !

BOMBFACTORY

Uzman Üye
Uzman Üye
Trabzonspor
Katılım
5 Ocak 2014
Mesajlar
3,333
Tepkime puanı
6
Puanları
136
Hesap Çalınmaları
Genel tartısmaya neden boyle bir konu actım?
son gunlerde ozelikle kasım aralık aylarında cok sayıda hesabın çalındıgını gordum. bunların incelemelerini yaptım.
bir hesap calınıyorsa bunda hesabın ve bilgisayarının guvenligini almayan hesap sahibi sorumludur. herkes hesabını nasıl caldırdıgını aslında bilir ama bilmiyormus gibi yapar.
hesabınızın claınması icin ya siz sifrenizi kendiniz verirsiniz. yada bilgisayarınıza giren bir casus yazılım sifrelerinizi calar ve bu yazılımı size kim gonderdi ise ona iletir.
birinci secenek hesabınızı hic kimse ile paylasmayın . hesabını caldırıp hesap bloke olduktan sonra gelip benim hesabım calınmamıs kardesim benden habersiz soyle yapmıs boyle yapmıs gibi bahanelerle donen cok arkadasımız var. islem basladımı geri donus yoktur. hesabım claındı diyorsan ona gore islem baslar . bu tur geri donuslerde dusunecegimiz ilk sey hesabını caldıran gonderdigi ticketinida caldırır. ticketan bize bu sekild egeri donen hesabın sahibimi yoksa hesabı calan ticketidamı caldı suphesi olur . ilegal duruma karısıpta kapatılan hesaplar icin daha sonra ticketan sikayetimden vazgectim o benim amcoglu kardesim gibi geri donuslere itibar etmeyiz.

2 ci olarkta ne demistik casus yazılım ile hesabın calınması veya soyulma olayı. bu nasıl olur? siz buyazılımları bilgisayarınıza almadıktan sonra hicbir hesap ne calınır ne de soyulur. bunları size nasıl gonderirler mail yoluyla size link olarak gonderebilirler.yada size bir resim veya video yoluyola gonderebilirler. msn den skyp tan ts den ,guvenmediginiz tanmadıgınız hic kimseden hibir seyi bilgisayarınıza indirmeyi kabul etmeyin. bilmediginiz linklere tıklamayın.
birde gordugum bir baska durum son 2 aydır ozelikle pvp serverlar tarafından hesaplarınızın calındıgı veya soyuldugudur. pvp lerin torent leri uzerinden sizin bilgisayarlarınıza casus yazlım atmaktadırlar.
gectigimiz 30 gun gun boyunca inceledigim hesapların yuz de 70 inin pvp oynadıgını ve bu sekilde hesaplarının soyuldıgunu veya calındıgını gordum.
nerden biliyorsun diyeceksinizdir. su yang satıcısı siteler neden sizler icin pvp kuruyor hic dusundunuzmu .yada bu pvp sevver kurup bu yolla sizin hesaplarınıza erisen kisiler elde etikleri yangları ve itemleri neden yang satıcılarına aktarıyorlar ?ya onların paravanları yada ta kendileri .
incelen loglarda soyulan hesapların yangları itemleri nerelere gitmis hepsi gorunmekte. x pvp servarı diyelim face ten olsun internet cafelere astıkları afislerden olsun sizleri serverlarına davet ediyorlar. onların torentlerini indrdiginiz anda bilgisayarınızada casus yazılımı aldınız demektir. bu sadece oyun icin degil. bilgisayarınızda kayıtlı diger sifrelerinizde artık risk altındadır.
banka sifreleriniz. ticari amacla kulandıgınız sifreleriniz. mail adreslerinizin sifreleri.

ben sizleri uyarmak amaclı metin2 tartısma bolumune bu konuyu actım.
hesap sifrelerinizi ve mail sifrelerinizi hic kimseye vermeyin . hesabınzıı ve mailinizi ortak kulanmayın. bilgisayar guvenliginize dikat edin
hepinize iyi oyunlar iyi forumlar dilerim
Metin2.org MİTOZ'un PAYLAŞTIĞI BİR KONUDUR BENDE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Biraz Faydam Dokunduysa Yorumlarnızı ve Teşekkürlerinizi Eksik Etmeyin..
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst