- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray’dan koparak Ankaragücü’ne transfer olan Uğur Uçar
Hollandalı hocadan destek görmediğini söyledi..
Cim-Bom’a veda eden Uğur Uçar ile Emre Güngör
ayrılığın faturasını Teknik Direktör Frank Rijkaard’a kesti. Ankaragücü’ne 1.3 milyon lira bonservis bedeli karşılığında gönderilen Uğur daha fazla şans bulmak için alt yapısından yetiştiği Galatasaray’dan ayrıldığını söyledi.
‘Daha farklı olabilirdi’
100 bin liralık alacağından da vazgeçen 23 yaşındaki futbolcu
‘neden oynamıyorum’ diyemezdim. Yüzümüze bile bakmayınca biz de yakınlık göstermiyorduk. Ortada ciddi bir diyalog sorunu vardı. Hocanın bakış açısı buydu ve bana ters geldi. Ayrılma kararı aldım†dedi.
Uğur
Ankaragücü’nü seçmesinde kendisini ısrarla isteyen Ümit Özat’ın büyük payı bulunduğunu sözlerine ekledi.
Gaziantepspor’a 2 milyon lira bonservis karşılığında transfer olan ve dün 3 yıllık imza atan Emre Güngör de içini Milliyet’e döktü.
Galatasaray’a 2.5 yıl hizmet ettiğine dikkat çeken milli oyuncu
ancak şunu gördüm ki her şey günlükmüşâ€ diye konuştu.
Emre Güngör şöyle devam etti:
“Hakkımda çok güzel şeyler söylenirken
Trabzon maçındaki bir hata yüzünden gözden düştüm. Oysa Rijkaard o maçtan sonra da bana destek olabilirdi. Fakat sistem böyle. Herkes hata yapana kadar arkanda duruyor. Birkaç şans daha verilse daha farklı olabilirdi. Takım içinde hoca ile oyuncular arasında mesafe vardı. Bu yüzden kimse durumu sogulayamıyordu. Bir gün bile hocanın odasına gidip sohbet etmedim†diye konuştu. <div>
Uğur
Gaziantepspor’a 2 milyon lira bonservis karşılığında transfer olan ve dün 3 yıllık imza atan Emre Güngör de içini Milliyet’e döktü.
Galatasaray’a 2.5 yıl hizmet ettiğine dikkat çeken milli oyuncu
Emre Güngör şöyle devam etti:
“Hakkımda çok güzel şeyler söylenirken