Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

WHMCS Lisans Kontrol Etme > Şikayet Etme > Sözlü Anlatım

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Şimdi size WHMCS hakkında öğrenmeniz gerekenleri anlatacağım. Genellikle hosting firmaların tercih etmiş olduğu aktiftema diğer adıyla WHMCS bazı kişilerin bilgisizliği veya para vermemek için null kullanan firmaları lisans almış mı diye kontrol ediceğiz. Eğer almamışsa şikayet edeceğiz. Onları adım adım anlatacağım..

Başlıyoruz ;

1- İlk olarak tereddüt ettiğiniz bir firmanın sitesine giriceksiniz. (WHMCS teması ise tabii) Kaynak kodlarını bi açın (ctrl+u) Aktif tema sürümleri devamlı templates/aktif-tema- .... vs. olarak çalışmaktadır. Dizinleri inceleyin. Eğer böyle değilse Temada null..

2- Müşteri kayıt paneline bakın. Domain sorgulama paneline bakın. Her iki panelide kullanın. Sorunsuz çalışıyorsa null bir tema değidlir..

3- Tema null değil diyelim peki lisansı var mı ? Onu şu adrese girerek öğreneceğiz.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)