Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Trainer Tiny House

pcshift

Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
21 Mayıs 2022
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
Puanları
41
Yaş
43
Tiny house ihtiyacı olanların tiny house firması seçerken dikkatli olmaları gerekir. İhtiyaçlarınıza cevap veren ve kaliteyi ilk sırada tutan bir firma tercihi sizin için ilk tercih sırasında olmalı. Tiny house imalatı yapan ve standardın dışına çıkabilen bir firma olmalı. Tiny house sektöründe imalat yapan firma sayısı Türkiye’de sınırlı seviyededir. Fakat internet sektöründe imalat yapmadığı halde tiny house satan simsarlar bolca bulunmakta. Bu tür bir satıcıya denk geldiğinizde kaliteli üründen ve ilerleyen zamanlarda destek almaktan vazgeçmiş olursunuz. Tiny house ev imal eden firmada fiyattan çok kalite aramalısınız. Ayrıca ürününüzü teslim aldıktan sonra oluşabilecek sorunlarda her zaman yanınızda olan firmayı tercih etmelisiniz.

Herhangi bir tiny house satın alınmadan önce firma seçimi yapılırken firmanın referanslarının kontrol edilmesi firmalar hakkında önemli veriler sunar. Aynı istediğinize cevap veren kapasitesinde de önemlidir. Tiny house firmalarının daha önce kimlerle çalıştığının araştırılması firmanın uzmanlığı ile ilgili bilgi edinilmesini sağlar. Bazı tiny house firmaları profesyonel tiny house imalatının bazıları türlerinde uzmanlaşmış olabilir ve uzmanlık alanlarına girmeyen tiny house tiplerine gereksinimi duyanlar için firmanın referanslarının faaliyet kolları karar sürecini şekillendirebilir. Standart tiny house ev modellerini bir çok firma üretebilir. Fakat ihtiyaçlarda çeşitliliğe geldiğinde personellerin uzmanlığı tiny house imalatını sınırlamaya başlar. Tiny house evlerin etabı, özelliği, işlevi ve buna bağlı nasıl üretileceğini bilmek ve bunu yapabilmek gerçek bir uzmanlık gerektirir.


Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

gibi farklı şehirlerde de koşulları ve iklimi ne olursa olsun konforlu ve güvenli bir yapı olduğu kanıtlanmıştır. Bir ev tiny house ev ihtiyacınız olduğunda bölmelerin yerleşimi, ıslak zeminlerin yalıtımı, dış tehditlere karşı dirençli bir ürün ortaya çıkarmak uzmanlık gerektirir. Daha sıradışı bir tiny house imalatında ise iş gerçek bir profesyonel üreten firmaya sizi mecbur kılar. Çünkü sıra dışı tiny house evlerde istenilen özellikleri hem imal etmek hem de ürünü uluslararası standart kalitesinde yapmak en zor noktadır. Tiny house imalatı betonarme yapılara göre hızlı olsa da bir teslim tarihi vardır. Teslim tarihi uzadığında tiny house evler kullanacağınız alandaki diğer işlerinizi de aksatarak sizi ciddi zararlara sokabilir. Teslim tarihine uymak tiny house firmasının ilk önceliği olmalı.

Zamanında teslimat yapmaya uyabilecek bir firmada aylık üretim kapasitesi önemli unsurdur. Eğer standart bir tiny house modelleri kısa sürede teslim edemeyen firma sizi teslimat zamanında sıkıntıya fazlasıyla sokabilir. Firmamız tiny house üretimi kapasitesiyle sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti sunar.

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

üretiminde uzman personelde çalışsa üretim esnasında kısmi hatalarda ortaya çıkabilir. Teslimat öncesi son bir kalite kontrolü önemlidir. Tiny house imalat bittikten sonrada kalite kontrol ekibi ile biten tiny house ev modellerini tekrar gözden geçirir, olası hatalara müdahale eder. Size en iyi kalitede ürünlerinizi teslim etmeye çabalar.

Daha fazla bilgi için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst