Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

"Taraftarlardan beklediğimi bulamadım"

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat
oyuncularla yaptığı toplantıdan haberi olmadığı için istifa ettiğini kendisine söylediğini bildirdi.

Adnan Polat
futbolcularla gençlerle ve yabancılarla toplantı yapmamı isterdi. Öyle bir görüşmeden sonra gelip 'Görevimi bıraktım'' dedi. Şaka yapıyor zannettim'' diye konuştu.

Feldkamp'ın kendisine ''Sizin ve benim çalışma yöntemlerimiz çakışmıyor'' dediğini kaydeden başkan Polat
bunu açıklamasını istediğinde de iki gün önce takımla yaptığı toplantıdan haberinin olmamasını örnek olarak gösterdiğini söyledi.

Adnan Polat
şöyle devam etti:

''Bu toplantıdan haberi olmamasına çok alınmış. Ondan bir ay önce
ancak onlardan Feldkmap'a karşı saygılı ve disiplinli olmalarını istemiştim.

Bu kadar destek verdiğim
herkes heyecanla işinin başında. Bir anda elektrik şoku yemiş gibi oldu yönetim kurulundaki arkadaşlar. Sudan çıkmış balık gibi oldu herkes.''

-''YILDIZ ALMAKTAN DEĞİL
YARATMAKTAN YANAYIM''-

2008-2009 sezonunda takımın yapılanmasıyla ilgili soruları da yanıtlayan Adnan Polat
öyle kararlar almaları gerektiğini belirtti.

Galatasaray'ın mali durumunun ortada olduğunu vurgulayan Polat
şunları kaydetti:

''Futbolda önce mali yapı geliyor. O mali yapının gücünü ve istikrarını oluşturursanız
Galatasaray'ın beklentilerine cevap verip veremeyeceği önemli. Hangi milletten olacağı hiç önemli değil.''

Başkan Polat
bütün bunlara göre sezon sonunda futbolcularımızı değerlendireceğiz. Ondan sonra da transfer için zamanımız var. Tabii ki transfer olacak'' ifadelerini kullandı.

-''FUTBOLCUYA DAYALI BİR SİSTEMİ KABUL ETMEM''-

Futbolcuya dayalı bir sistemi asla kabul etmeyeceğini dile getiren Polat
Galatasaray Yönetim Kurulu idare eder'' dedi.

Adnan Polat
fırsat olduğunu anlattım. Şu an Türkiye Galatasaray'ı konuşuyor. Başında teknik direktör olmadan şampiyonluğa koşuyor'' diye konuştu.

-''GALATASARAY TARAFTARLARINDAN BEKLEDİĞİMİ BULAMADIM''-

''Bu dönem Galatasaray taraftarından beklediğimi bulamadım'' diyen başkan Polat
stada gelenlerin haricindeki taraftarların kendilerini desteklemediğini ileri sürdü.

Polat
şöyle devam etti:

''Bir takım düşünün; yarısı yeni gelmiş
başarı konusunda kendileriyle ilgili düşüncem değişmeyecek. Medya bunun takdirini iyi yapmıyor. Yapmak istemiyor. Sezon başından bu yana Galatasaray'ı yerden yere vurdular. Aynı durumda bir başkası olsa herhalde göklere çıkarırlardı. Ama taraftarlarımızın bizi neden yalnız bıraktığını da anlamış değilim.''

-''BİZE OMUZ VERİN''-

Galatasaray'ın
''Galatasaraylıların bize omuz vermesi lazım. Maddi ve manevi bunu görmemiz lazım. Onu da şu dönemlerde çok gördüğümüzü söyleyemem'' dedi.

Polat
bu gerçeği de unutmamak lazım'' ifadesini kullandı.

-''AVCI
GALATASARAY'A GELMEK İÇİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ''-

Gençlerbirliği ile oynadıkları maçtan sonra teknik direktör Abdullah Avcı ile görüştüklerini anlatan Adnan Polat
bunun rüyalarını süslediğini ama bunun meslek etiğine uygun olmadığını bize anlattı'' diye konuştu.

Polat
yine bir kısım insan 'Biz demiştik' diyecek. Ama kimin ne dediği umurumuzda değil. Galatasaray'ın menfaatleri için doğru bildiğimizi ve inandığımızı sonuna kadar yapmaya kararlıyız'' dedi.

-CAMİAYA ÖZEL MESAJ-

Dergide yaptığı söyleşide
bu kadar uzun bir dönemde inişlerin ve çıkışların olabileceğini kaydetti.

Polat
şunları söyledi:

''Bugün her şeyin olmasını istiyoruz. Ama bunlar
dalını kırar ama gövdeye hiçbir şey olmaz. Onun için Galatasaraylıların içlerini rahat tutmalarını istiyorum.''

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)