Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Türkçe olarak 'muhteşem'

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com

TÜRKÇE OLARAK 'MUHTEŞEM'

31 Ekim 2010 Pazar * 09:43

Teknik direktörümüz

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

yaptıklarını belirtirken
aldıkları 3 puanın önemine dikkat çekti.

MP

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

oyuncuyla maça geldik. Ama puana ihtiyacımız vardı'' dedi.

Karşılaşmada gösterdikleri mücadeleden ötürü oyuncularını kutlayan Rumen teknik adam
ama bazı dönemlerde ise rakibimiz üstünlük sağladı. Rakibin orta sahanın ilerisinde kaliteli oyuncuları olduğunu biliyordum. Bizim için önemli bir 3 puan. Bunun için mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Yeniden Ali Sami Yen Stadı'nda olmanın nasıl bir duygu olduğunun sorulması üzerine

atan takımlara alışkın. Hep güzel zamanlar yaşadılar. Yine böyle istekleri var. Takımın zor durumlarında hep yanında olduklarını çok iyi biliyorum'' diye konuştu.

-''HEDEFİM HEP BİR SONRAK

MAÇ''-

Zaman geçtikçe takım olarak daha iyi olacaklarına inandığını aktaran Hagi
şunları söyledi:

''Benim hedeflerim haftalıktır. O hafta içinde
hangi oyuncularla çıkacağımı düşünürüm.

benim evim sayılır. Kaybedeceğim bir şey de yok. Şimdi şampiyonluğu düşünmüyorum. Sadece önümüzdeki haftanın maçını düşünüyorum. Her hafta sonu bir final bizim için. Böyle düşünmemiz lazım. Üst sıralar yetişmek için adım adım gidilmeli.''

Hagi
bir

için'' dedi.

-''EKSİKLER ÖNEML

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)