Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Sonuna kadar zorlayacağız

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Egemen Korkmaz: Sonuna kadar zorlayacağız

Bugün kazanmak önemliydi. Fenerbahçe sahaya iyi oynamak için çıkar ama bugün önemli olan 3 puandı. Sevindirici oldu bu galibiyet... Her istediğimiz şeyi sahaya yansıtamadık. Çok pozisyonlu bir maç olmadı. Uzun yıllardır bu ligde oynuyorum ve 15 yıldır bu sezona benzer bir ligi hatırlamıyorum. Kaybettiğinizde ve kazandığınız da çok şey fark ediyor. Bizim bir seriye ihtiyacımız var. Bu bir başlangıç olur ligde umarım. Deplasmandaki durumumuzu düzelttiğimize inanıyorum. 2-3 maç daha almak önümüzü açar. Ligi sonuna kadar zorlayacağız. Umarım sezon sonunda da biz güleriz.

Emre Belözoğlu: Ligde ve kupada yola devam

Bizim için çok önemliydi bu galibiyet. Kadromuz iyi ama camiamızın istediği durumda değiliz. Artık kazanmalıydık. 3 puan o kadar önemli ki tarifi yok. Deplasmanda önemli maçlarımız var. Beklenti de yüksek. Bu normal. İstenen seviye de değiliz çünkü... Umarım bu bir başlangıç olur. İçerde kazanıp, dışarıda da böyle mücadeleye etmeyi sürdürürsek, her şey çok iyi olur. Ligde ve kupada yola devam etmek istiyoruz. Ayrıca yarı finalist olan masa tenisi takımımızı ve kupayı kazanan basketbol takımımızı da kutluyorum. Umarım biz de taraftarımızı mutlu ederiz.

Pierre Webo: Çok gururluyum

Kolay olmayacağını biliyorduk. Bizim için iyi geçti maç... Ben sonuçta golcüyüm. Gol attıkça takıma uyumum hızlanıyor. Tam bitmedi ama bu gollerle süreç kısalıyor. Böyle bir gruba dahil olmaktan dolayı çok gururluyum. Adapte olmam adına her şeyi yapıyorlar. Bir aile ortamı var. Benim işim kolaylaşıyor. Hepsine teşekkür ediyorum.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)