Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Sert bİr yalanlama

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com

SERT BİR YALANLAMA

03 Mart 2010 Çarşamba * 15:10

Başkanımız

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

yaptı.

İşte o açıklama...

"Bugün Milliyet Gazetesi'nde 'Polat'tan liseye der

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

' başlığı ile yer alan haberde maalesef bana ait olduğu iddia edilen bazı ifadeler yer almaktadır.

Öncelikle
aynı çatı altında buluşup sohbet ettiği bir ortamda haberde ileri sürülen ifadelerin hiçbirinin kullanılmadığının kamuoyunun bilmesini istiyorum. Tarafımdan söz konusu toplantıda

'le ilişkin ifadem ise çarpıtılmıştır.

Gerçekleri yansıtmayan bu haber vesilesiyle bir duygu ve düşüncemi bütün Galatasaraylılar'la bir kez daha paylaşmak istiyorum: Galatasaray'ı
her birimiyle aynı değerde kucaklama ve birbirinden ayrılmaz parçalarıyla bir bütün olarak değerlendirme anlayışımız dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Bu anlayışımız yarın da devam edecektir. Hem Galatasaray etiği ve duruşu hem de kişisel bakış açım bunu gerektirir. Aslında alınacak tek der

de budur.

Sözlerimi Galatasaraylılar'ı provoke etmek amacıyla
bu duyguların dışında anlam yüklemeye çalışarak kullanmaya kimsenin gücü yetmez.

Bu çerçevede konuşmalarımın çarpıtılarak yayınlanmasını sadece bir bilgi eksikliği ve yanlış istihbarat kavramlarıyla değerlendirmek istiyorum."

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Kaynak: Webaslan.com <div>

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)