Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Rijkaard Tam Bana Göre

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Guti
"G.Saray'da Beni En Fazla Çeken Rijkaard Gibi Bir Teknik Direktörün Olması." Dedi.

ALTYAPISINDAN yetiştiği Real Madrid’e veda etmeye hazırlanan Guti

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

gazetesinde yer alan demecinde “Galatasaray’ın beni transfer etmek istediği doğru. Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor†dedi.

Kalpten Madridliyim

İspanyol yıldız
ben kalpten Madridliyim. Bu herşeyi özetliyor†diye konuştu.

Real Madrid’den şampiyon olarak ayrılmak istediğini kaydeden Guti
son haftada Barcelona’nın ligde kalma mücadelesi veren Valladolid’e karşı oynayacağını ve puan kaybedebileceğini de savundu.

11 milyon Euro ve kaptanlık

Marca’nın haberinde “Henüz resmi hiçbirşey olmasa da Guti’nin geleceği Türkiye’de†yorumunda bulunuldu ve Galatasaray’ın transferi gerçekleştirmek için Guti’ye iki yıllığına 11 milyon Euro ve kaptanlık teklif ettiği ileri sürüldü.

Kaldırmadığı kupa kalmadı

Tam Adı: Jose Maria Gutierrez Hernandez ? Doğum Tarihi: 31 Ekim 1976 / Madrid ? Boyu: 1.83 ? Mevkii: Orta saha ? Oynadığı Takım: Real Madrid (1995) ? Kazandığı Başarılar: 3 lig şampiyonluğu
2 Kıtalararası Kupa.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)