- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard
OFK Belgrad ile oynadıkları rövanç maçını değerlendirdi..
Rijkaard'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Önemli olan galip gelmekti. Benim için bu çok önemliydi. 5 tane gol attık
oyunu kontrol ettik. Bir ara bocaladık ama tekrar toparlandık. Bizim kendi bireysel hatamızdan golü buldular ama ondan sonra toparladık. Üçüncü golü önemli bir noktada bulduk. Orada da maç bitmiş oldu zaten. Futbolcularıma teşekkür ediyorum.
Pozitif anlamda ilk yarı çok iyi pas yapıp 2-0 bulmamızı söyleyebiliriz. Hırs ve oyun anlayışı ve iyi performans var. Kewell'ın forvette olmasıyla farklı oyun anlayışımız oldu. Cana'nın 90 dakika oynaması da olumlu oldu. Maçta negatif anlamda söyleyebileceğimiz; bir ara bocalamamız oldu. Önemli olan kazanmaktı ve kazandık. Artık önümüze bakacağız.
Transfer henüz belli değil onun için isim vermek doğru olmaz. Oyunumuzu oynayıp üzerine koymak istiyoruz."
BASIN TOPLANTISI
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında ise Frank Rijkaard
kendi futbolumuzu oynayarak sonuca gitmek istedik ve bunda da başarılı olduk'' dedi.
İlk yarıda 2-0 öne geçmelerine karşın
bizim lehimize oldu. O andan itibaren de maçın sonucu ortaya çıktı'' ifadelerini kullandı.
Rijkaard'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Önemli olan galip gelmekti. Benim için bu çok önemliydi. 5 tane gol attık
Pozitif anlamda ilk yarı çok iyi pas yapıp 2-0 bulmamızı söyleyebiliriz. Hırs ve oyun anlayışı ve iyi performans var. Kewell'ın forvette olmasıyla farklı oyun anlayışımız oldu. Cana'nın 90 dakika oynaması da olumlu oldu. Maçta negatif anlamda söyleyebileceğimiz; bir ara bocalamamız oldu. Önemli olan kazanmaktı ve kazandık. Artık önümüze bakacağız.
Transfer henüz belli değil onun için isim vermek doğru olmaz. Oyunumuzu oynayıp üzerine koymak istiyoruz."
BASIN TOPLANTISI
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında ise Frank Rijkaard
İlk yarıda 2-0 öne geçmelerine karşın