- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray Başkanı Polat
G.Saray’ın hazırlık dönemindeki futbolundan memnun kalmayan başkan Adnan Polat
“İyi futbol oynamıyoruz.. Çok eksiğimiz var.. Eğer bu takıma maestro görevi yapacak bir oyun kurucu bulamazsak batarız
Almanya’daki derbi bitti
F.BAHÇE’NİN ilkini kazandığı Gurbet Kupası derbisi bittiğinde Borussia Park Stadı’nın 2 numaralı VIP Locası’nda hayli ilginç görüntüler vardı. Bir tarafta
“RAKİPLERİNE saygılarından olsa gerek†diye içimden geçiriyorum
TATMİN OLMADI
BİR haberci olarak locadaki konuşmalar içinde beni ilk heyecanlandıran Polat’ın küçük çaplı itirafı oluyor. Adnan Başkan ile ölçülü-saygılı bir gazeteci-yönetici ilişkimiz vardır. O nedenle söylediklerini dinlemekle yetiniyorum. Aynen şöyle diyor
A.POLAT: Alex’e yol mu göründü başkan?
YILDIRIM: Yok canım
GURBETTEKİ derbi sonrası VIP Locası’ndaki sohbet bir süre sonra F.Bahçe’nin yeni transferi Senegalli Dia’ya geldi. Adnan Polat
TAM o sırada söze giren asbaşkan Ali Koç ise “Artık dünyada yüksek bedelli transfer yapmak çok zor. Bütün büyük kulüpler bütçelerini denkleştirmeye çalışıyorlar. İngilizler bile iflas noktasına geldi. Artık bizler de seçici olmaz zorundayız†diye konuştu. Locadaki herkes Koç’un sözlerine destek verdi..
‘Şu Bilica’yı nasıl adam ederiz?’
F.Bahçeli yöneticilerin en çok konuştukları konulardan biri de Bilica’ydı. VIP Loca’nın balkonunda yöneticiler
CEZA LİGE YANSIYOR
Derbi sonrası F.Bahçeliler’in ortak konusu kırmızı karttı. Aykut Kocaman’ın endişesi ise Selçuk’un 2 maç ceza alma ihtimaliydi!
F.BAHÇE’NİN 10 kişi kalıp da kazandığı maç sonrasında hem tribün olayları hem de Selçuk’un gördüğü kırmızı kart da konuşuldu. Locada yanında oturan Nihat Özdemir’e dönen Adnan Polat “Son yıllarda bizim derbilerin kırmızı kartsız bittiğini hatırlamıyorum. Ne olacak bu iş böyle? Dışarıda taraftarlar kolkolaydı
AYNI sırada Selçuk’un kart sonrasında alacağı ceza tartışıldı. Bazı konuklar “Bir özel maç oynarız. Olur biter†derken Yıldırım “Ligde çekecek cezasını. Ama çelme takmamış galiba
‘ÇELME YOKMUŞâ€™
SELÇUK’UN durumu daha sonra dönüş uçağında da konuşuldu. “Benim tanığım Selçuk bu kadar geri zekâlı değil†diyerek konuyu açan gazeteci Cengiz Çandar’a yanıt veren teknik direktör Aykut Kocaman
Yalanlamalara açıklık getirdi
Aziz Yıldırım gazetecilerle sohbetinde fenerbahce.org’un yalanlamalarına da dikkat çekti. İletişim sorumlusu Mehmet Sümer’in “Medyaya göre 2 yıl önce 462 kişiyi transfer etmişiz†sözüne dikkat çeken Yıldırım
Bizim
Ankara maçları çok can yakacak
Aziz Yıldırım
GEÇİRDİĞİ anjiyo nedeniyle Almanya’da zaman zaman sekerek dolaşan F.Bahçe Başkanı
BUNLARIN bir kısmı dünkü gazetemizde yer aldı. Kalanlar ise ‘off the record’ olarak dağarcığımızda duruyor. Aziz Başkan’ın keyifli görüntüsü maç sonu 2 nolu locaya da yansıdı. Adnan Polat ile Murat Yalçındağ’ı F.Bahçe’nin özel uçağına davet eden ve “Mutluluk duyarız†diyen Yıldırım
KULBiLGE Mİ?
YILDIRIM daha sonra genel bir sezon değerlendirmesi yapıp “Aman Ankara deplasmanlarına dikkat. Orada çok takımın canı yanacak†dedi ve şu öngörülerde bulundu: “Bu sezon lig çetin geçecek. Bakın
ANKARA lafı geçince devreye giren Nihat Özdemir