- Web sitesi
- www.twitter.com
G.Saray’da yönetimin yabancı kontenjanında yer açmak için gönderdiği Shabani Nonda’yla ilgili gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı.
Devre arasında Jo Alves’i transfer ederken sözleşmesini feshedeceği lejyoner konusunda uzun süre Nonda ile Kewell arasında gidip gelen ve tercihini Kongolu oyuncudan yana yapan yönetim
bu kararının pişmanlığını “Nonda’yı göndermekle büyük hata yaptık†itirafıyla dile getirmişti. İşte bu süreçte Başkan Adnan Polat ve futbol şubesinin yaptığı toplantılarda Nonda’nın gönderilmesine tek muhalefet eden ismin Adnan Sezgin olduğu ortaya çıktı.
BURSA VE KAYSERİ’YE RET
Kongolu golcünün mutlaka takımda kalması yönünde görüş belirten Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in
“Jo’dan UEFA Avrupa Ligi’nde faydalanamayacağız. Uyum sürecini göz önüne alacak olursak ligde de sıkıntı yaşayacak. Nonda’yı bırakmamalıyız†ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Sezgin’in muhalefetine rağmen yolların ayrıldığı Nonda’ya
“Türkiye’de G.Saray’dan başka hiçbir takımda forma giymek istemiyorum†diyerek transfer tekliflerine olumsuz cevap verdiği bildirildi.  <div>
Sezgin’in muhalefetine rağmen yolların ayrıldığı Nonda’ya