Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Mancini: 45'lik yıldız istemiyorum

ABYYAPIM

Banned
Banned
Beşiktaş
Katılım
14 Ocak 2014
Mesajlar
1,444
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
ahmet.web.tr
[h=1]Mancini: 45'lik yıldız istemiyorum[/h][h=2]Başkan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 36 yaşındaki futbolcunun, 45 dakika oynasa bile kalmasından yana olduğunu belirtirken, İtalyan hoca, “45 dakika oynayacak futbolcuya ihtiyacım yok” diyerek olaya noktayı koydu.[/h]

Galatasaray’da Didier Drogba’nın geleceği masaya yatırıldı. Değeri yokluğunda anlaşılan 36 yaşındaki oyuncunun sakatlığı nedeniyle yer almadığı son 3 karşılaşmada kazanmak bir yana, gol atmakta bile zorlanan Sarı-Kırmızılı kulüpte, Başkan Ünal Aysal ve teknik patron Roberto Mancini bir araya geldi. Aysal bu görüşmede, Drogba’nın takımda kalmasından yana görüş belirtirken, “45 dakika oynasa bile onu Galatasaray formasıyla görmek istiyorum” ifadesini kullandı. Ancak Mancini farklı düşünüyordu. İtalyan hoca, Drogba’nın çok yaşlandığını ve eski gücünde olmadığını belirterek, gelecek sezon fiziksel olarak daha da geriye gitme ihtimali bulunduğunu söyledi. 49 yaşındaki çalıştırıcı, “Genç bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda 45 dakika oynayacak bir futbolcuya ihtiyacım yok” dedi.
Ayrılması kesin gibi...
Böylece Fildişi Sahilli golcünün Galatasaray’da kalma ihtimali hayli düşmüş oldu. Adı ABD Ligi takımlarıyla anılan Drogba’nın, sezon sonunda Florya’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, Drogba’dan sadece futbolcu olarak değil, sportif direktör ya da antrenör olarak da faydalanmak istediği biliniyordu.
Serdar Dinçbaylı

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst