Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Lincoln'ün durumu net değil

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Çaykur Rizespor'u 4-0 yenerek Turkcell Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray
UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Hırvatistan'ın Slaven Koprivnica takımıyla 16 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde
bire bir ve ikiye bir adam geçerek gol çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman öncesi Arda ve Hasan Şaş neşeli tavırlarıyla arkadaşlarını eğlendirdi.

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Lincoln ve bel ağrısı olan kaleci Aykut antrenmana katılmazken
Bouzid ile girdiği bir mücadele sonucunda sağ ayak bileğini burktu ve antrenman sahasını malzeme arabasıyla terk etti.

LİNCOLN'UN MR'I ÇEKİLDİ

Kulüp doktoru İlker Yücesir
''Son muayenesini yapıp gün gün takip edeceğiz. Amacımız perşembe günkü Slaven Koprivnica maçına yetiştirmek. Ama şu an kesin bir şey söylemek için erken'' diye konuştu.

İlker Yücesir
bu futbolcunun tedavisine de başlayacaklarını söyledi.

Kaleci Aykut'un bel ağrısı şikayetleri nedeniyle tedavisinin tesislerde devam ettiğini de bildiren Yücesir
Slaven Koprivnica maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek. <div>

ALLAH AFFEDER
ÇARŞI AFFETMEZ...

ÇARŞI ŞİDETTİR ÇARŞI HOLİGANLIKTIR ÇARŞI GIRTLAKLARI KESİP ADAM BIÇAKLAMAKTIR

HAYATIN BANA ÖĞRETTİĞİ EN DOĞRU YÖNÜ DÜRÜSTLÜĞÜMDÜR ÖĞRETEMEDİĞİ İSE KALLEŞLİK

HAYATIMDA HİÇ BİR KÖTÜLÜĞE VE KALLEŞLİĞE YER VERMEDİM EĞER VERSEYDİM BULUNDUĞUM MEVKİYİ KORUYAMAZDIM

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)