Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Lİncoln'den nasil yararlaniriz?

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Geçen sene yaz döneminde bütün Galatasaraylı taraftarların heyecanla transferinin bitirilmesini istediği isimdi Lincoln. Alındığında ise yer yerinden oynadı adeta. İstanbul'a gelişinde havaalanındaki kalabalığı gören Brezilyalı yıldız şaşkındı. Karşısındaki 5 bin taraftarın ona olan sevgisini anlayamamıştı..

Sarı kırmızılı taraftarlar heyecanla ligin başlamasını ve yıldız oyuncularının yapacaklarını izlemek istiyordu. Lig başladı
Lincoln' diye bağırarak ona sevgilerini gösteriyordu.

Beşiktaş maçı öncesi
önemli olan bundan sonra Galatasaray ve Türkiye futbolu Lincoln'den ne alabilir?

Lincoln'ün yeteneklerini ve futbol bilgisini tartışmak futbolu bilmemektir. Ancak Lincoln'ün sorunları burda değil
bu durumu çok iyi açıkladı. Brezilyalı yıldızı çok iyi tanıyan Rehberg yaptığı açıklamada "Lincoln bir çocuk gibidir onu sürekli pohpohlarsanız gerçek performansını ortaya koyar" dedi.

Evet bu durum bazı insanlara garip gelebilir ancak bence bunu yapmak yanlış değil. Böyle yetenekli oyuncular (genellikle 10 numaralar) özel oldukları kadar da problemli oyunculardır. Onlardan yararlanmak isteniyorsanız
ben de bu düşünceye saygı duyuyorum ve bir bakıma katılıyorum. Ancak böyle bir düşünceniz varsa Lincoln gibi oyuncuyu transfer etmeyeceksiniz.

Eğer Sarı kırmızılı ekip ve Türk futbolu Lincoln'den bir şeyler almak istiyorsa
ona başarılı olabileceği ortamları yaratması gerekir. Yoksa geçen seneden farklı bir Lincoln izlemeyiz.

Benim Lincoln'le ilgili fikrim ise
en kısa zamanda elden çıkarılmalıdır. <div>

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)