Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Kupa Madrid'den geçer!

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com

Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Frank Rijkaard
Galatasaray oyuncuları için şans olabilir. Bu durumun bize ekstra motivasyon sağlayacağını düşünüyorum. Madrid’i geçtikten sonra önümüz açılacak...â€

‘Hakkını vermeliyiz’

“Herkesin keyif alabileceği çekici bir futbol oynatmak istiyoruz. İnsanlar sizi izlemek için para ödüyorlar. Bu yüzden her zaman onlara bir şeyler sunmalısınız. İnsanlar kendilerine daha yoğun duygular yaşatmış takımları
şampiyon olma ihtimalimiz artacaktır.â€

‘İyi ki taraftar var’

“Sözleşme imzalarken konuştuğumuz her şey aynen uygulanıyor. Haldun Üstünel
tüm ekibin emeğiyle olur. Hiçbir zaman tek bir kişi yoktur. Hep daha fazlası vardır.â€

Rüştü topu kullanamıyordu

Rüştü önünde çok sayıda savunma oyuncusuyla oynayan türden bir kaleciydi. Geriden oyunun kurulmasına yardımcı olup topu ayağıyla oyuna sokabilmekten ziyade. Harika bir kaleciydi
tartışmam da. Gerçekten çok iyi bir kaleci.

6 hakem göremedi!

Avrupa Ligi’nde 6 hakem birden olması bize hiç yardım etmedi. Çünkü harika bir gol attık
yine de doğru karar çıkmadı.

Bana göre no ofsayt!

Ofsayt kuralını gülünç değil
tüm atakları en geride karşılayan ve kontratak arayan çok sayıda takımın maalesef başarılı olduğunu görüyoruz.

Kaleciyi atmak çok saçma

Oyuncular çok sayıda ve kötü fauller yapabiliyor. Bunun dozu arttıkça da uyarı veya kart alıyorlar. Ama kaleci bir hata yaptığı zaman hem penaltı hem de kırmızı kart oluyor. Bu inanılmaz. Bence penaltı zaten önemli bir ceza. Bir de kaleciyi oyundan atmak
ofsaytla birlikte. <div>

Uzun yola devam..
2o13
Kajmer[/i]

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)