Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Koah Hastası Kadın, Kocası Öldürecek Diye Organlarını Bağışladı

ALABEYİ

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
1,191
Tepkime puanı
2
Puanları
126
Konum
Adana
Sakarya'da şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla uzaklaştırılan kocası tarafından öldürüleceğini söyleyen Kadriye Şengül, " Neden toprakta çürüsün. Birinin bir işine yarar." diyerek organlarını bağışladı.


"BENİ ÖLDÜRECEK BAŞKA ŞIKKI YOK"


41 yaşında ikinci evliliğini yapan Kadriye Şengül, mutluluğu ararken koca şiddetinin kurbanı oldu. "Beni öldürecek başka şıkkı yok" diyen Şengül, kocasından gördüğü şiddeti; "Dövmeye başladı mı Allah yarattı demiyor. Vicdan merhamet kalmıyor. Hem hortumla dövüyor hem de hortumla soğuk suyu fışkırtıyor." sözleriyle aktardı.


KOCASININ NEFESİNİ ENSESİNDE HİSSEDİYOR


Bir süre önce savcılığa şikayet ederek uzaklaştırma kararı alan Şengül, buna rağmen kocasının nefesini ensesinde hissettiğini söyledi. Son koruma kararının ayın 12'sinde bittiğini belirten Kadriye Şengül, "Benim koruma ve tedbir kararım olmazsa, evden uzaklaştırma kararım olmazsa bu adam yine eve gelecek. Dayakta her türlü şeyde başlayacak." dedi.


KOAH HASTASI OLDUĞU İÇİN BOŞANAMIYOR


Günde 6 sefer solunum cihazına bağlı olması gereken Kadriye Şengül, Koah hastası olduğu için ve kocasının sigortasına bağlı olduğu için kocasından boşanamıyor. Evinin bacası yıkıldığı için soğukta kalan Şengül, hayatını sürdürmeye çalışıyor.
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst