- Web sitesi
- www.twitter.com
Harry Kewell’dan G.Saray Yönetimi’ne büyük jest. Avustralyalı yıldızın İstanbul’dan ayrılmadan önce yöneticilerle yaptığı görüşmede takımda kalmak için her türlü fedakârlığa hazır olduğunu söylediği öğrenildi.
Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin’le bir görüşme yapan Kewell’ın “Ben burayı çok seviyorum. Dünya Kupası sonrası tekrar dönmek istiyorum. Buraya kendimi borçlu hissediyorum. Oynamadığım dönemde bana sahip çıkmanız beni çok onurlandırdı. Dünya Kupası’ndaki performansımı gördükten sonra kalmamı isterseniz kalırım†diyerek her şartı kabul edeceğini söylediği ifade edildi.
CANER RESMEN KOPTU
Kewell’ın menajeri Bernie Mandic ile geçtiğimiz hafta görüşen Üstünel’in
Jo ve Giovani Dos Santos’un durumunun bugün netlik kazanacağını söyledi.
GÖZLER ELANO'DA
G.Saray’da dış transfer politikası Elano’ya endekslendi. Yerli transferde bonservis bedelsiz oyuncuları kadrosuna katan sarı-kırmızılılar
bu parayı orta sahada savaşçı karakterde önemli 2 oyuncunun transferinde kullanmayı planlıyor. <div>
Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin’le bir görüşme yapan Kewell’ın “Ben burayı çok seviyorum. Dünya Kupası sonrası tekrar dönmek istiyorum. Buraya kendimi borçlu hissediyorum. Oynamadığım dönemde bana sahip çıkmanız beni çok onurlandırdı. Dünya Kupası’ndaki performansımı gördükten sonra kalmamı isterseniz kalırım†diyerek her şartı kabul edeceğini söylediği ifade edildi.
CANER RESMEN KOPTU
Kewell’ın menajeri Bernie Mandic ile geçtiğimiz hafta görüşen Üstünel’in
GÖZLER ELANO'DA
G.Saray’da dış transfer politikası Elano’ya endekslendi. Yerli transferde bonservis bedelsiz oyuncuları kadrosuna katan sarı-kırmızılılar