Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

''Kararlar forma rengine göre''

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com

Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel
Arda ile ilgili de görüş bildirdi!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel
Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda bir basın toplantısı düzenledi.

Haldun Üstünel
Galatasaray Spor Kulübü olarak Pazar günü Fenerbahçe maçı öncesinde ve maç sırasında yaşanan olaylar hakkında bugüne kadar sessizliklerini koruduklarını belirtti.

Hukukun işlediği bu zaman sürecinde herhangi bir etkilenme yaratmama adına çok dikkatli hareket ettiklerini de ifade eden Üstünel
sözlerini şöyle sürdürdü: “Ancak açık ve net olarak görüldüğü gibi kamuoyu baskısı ve dışa etkenlerin etkisi altındaki TFF ve kurulları bizi hayal kırıklığına uğratmıştır. TFF ve kurulların hukuk anlayışında ve ceza uygulamalarında forma rengine göre farklılıklar oluşmaktadır.

Bizim Galatasaray olarak yenilgiye kılıf aramak gibi bir düşüncemiz yok. O gece futbol performansımız bizim ve taraftarımızın beklentilerini karşılamaktan çok uzaktı. Biz bunu biliyoruz ve bunu kendi içimizde sorguluyoruz. Ancak Pazar akşamına döndüğümüzde futbola yakışmayan görüntülerin altını çizmek istiyorum. Kadıköy’de yaşananlar
maç 10 dakika geç başlamıştır. Kurallarda ve kitapta ya da talimatlarda da belirtildiği gibi hakemin inisiyatifinde olan maçı oynatmama kararında Hakem Bünyamin Gezer’in duramamasının arkasında yatan nedeni gerçekten merak ediyoruz.â€

Maçın hakemi Bünyamin Gezer’in maç sonrasında bir gazeteye verdiği demeçleri de değerlendiren Üstünel
maç içindeki kararlarınızı verirken de etkilendiniz mi?

Yine Gezer’in sözlerine bakalım. Soru yöneltiliyor: Hakeme gelen cisim? Gezer’in cevabı: Müferiten yapıldı. Çünkü bizi etkileyen olumsuz şart yoktu
bize yönelik bir eylem olsa tamam. Gezer’in burada da düşünceleri çok açık. Maçı hakemi küfür sadece kendisine edilirse küfürden sayıyor†diye konuştu.

Daha sonra Kadıköy’de yaşanan olaylara değinen Üstünel
sessiz kalıyorâ€

Bir önemli konu da şu: Maç öncesi hakemin yaralanması
Bünyamin Gezer’in Türk futbolunda milat olacak bir kararı vermesine engel olmuştur. Tür futbolu için büyük bir fırsat kaçmıştır. Yıllar önce bu fırsatı merdiven boşluklarını doldurduğumuz için kaçırdığımızı iddia edenlerin bugün sessizliğin anlamakta güçlük çekiyorum."

Galatasaraylı taraftarlara da seslenen Haldun Üstünel
armasına gönül vermiş Galatasaraylıları görmek istiyoruz†diyerek konuşmasını bitirdi.

"Bize herhangi bir özür gelmedi. Herhalde onlar da izliyorlar. Mağlubiyetimiz için kılıf aramak gibi bir niyetimiz yok. Güzel bir müsabakla için gittik. Karşılaştığımız manzara ise hoş değildi. Fikirlerimizi beyan ettik. Verilen cezanın bize uygulanan cezaya yakın olması gerekiyordu. Bu konuda biraz rahatsızlık duyuyoruz. O yüzden bu toplantıyı yapma gereği hissettik. Ne biz yönetim olarak
gelişen olayları takip etmedim. Aldığım duyumlara göre tüm yönetimimizi karşılamışlar. Olaylar ve küfürler sırasında ise kimsenin müdahil olmadığını gözlemledim. Hiçbir tepki göstrememeleri bizi üzdü. Galatasaray'ın çok güçlü bir kadrosu var. Bugün 9 senede Ali Sami Yen Satdı'nda 2 Fenerbahçe galibiyeti var. Onlar niye yazılmıyor. Medyanın yönledirmesi sonucu Fenerbahçe maçında psikolojik bir baskı doğuyor. Oradan zaferlerle ayrılmak istiyoruz. Servet'le ilgili elimize ulaşan herhangi bir belge yok. Hocamızın gerekli raporları doğrultusunda transferlerimiz yaparız. Arda bizim kaptanımızdır.. Arda'yı bizden başka kimse cezalandıramaz. Arda'yı yargılamaya ve cezalandırmaya kimsenin gücü yetmez. Arda bize uzun yıllar hizmet edecektir. Biz çok farklı şekilde karşılayacağız rakibimizi. Ceza alınmasını istemiyoruz. Çok farklı şekilde ağırlayacağız ve bu gerginliğin olmaması için elimizden geleni yapacağız"

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)