- Web sitesi
- www.twitter.com
Abdul Kader Keita
G.SARAY'IN PASCAL'I MI OLACAK.. işte detaylar..
Galatasaray'ın Fildişi Sahili kökenli Müslüman futbolcusu ABDUL KADER KEİTA verdiği ilk demeçlerde son derece şeffaf
sempatik ve sözünü esirgemeyen açıklamaları ile bu sezon adından çok söz ettireceğinin sinyallerini verdi..
Kelime anlamı ile ABDUL KADER KEİTA: KADERE İNANAN KUL anlamına geliyor.. İlk açıklamasında da KEİTA "Ben Kadere çok inanırım.. Allah herkesin kaderini yazmıştır. Burada olmam benim için İlahi bir kaderdir. Kendimi bunun için şanslı sayıyorum" demişti..
Müslüman bir aileden gelen ancak Lyon da oynarken
AYKIRI yaşantısı ile takım yöneticilerine ve menajerlerine zor anlar yaşatan KEİTA yaptıklarını inkar etmiyor.
ABDUL KADER KEİTA "HERKESİN HAYATININ BİR DÖNEMİ FARKLIDIR"
Gezmenin ve eğlenmenin hakkı olduğunu
ben bir MÜSLÜMAN gibi yaşarım. Ama bu benim eğlenmeyeceğim anlamına gelmez. Önemli olan profesyonel bir şekilde yaşamak ve sahada görevimi gerektiği gibi yerine getirmek.." diyor..
Bu sözler Beşiktaş'ın unutulmayan siyahi futbolcusu PASCAL NOUMA'yı hatırlatıyor..
Çünkü Diskolarda gezen
bir taraftar gibi SİYAH BEYAZ renklere aşkını her seferinde belli etmişti..
Nouma'nın bu özellikleri gece yaşantısını bile sempatik hale getirmiş
Nouma'nın Disko'ya gitmesini eleştirenlere inat PASCAL BİZİ DİSKOYA GÖTÜR.. şeklinde tezahürat yapmışlardı..
Şimdi ABDUL KADER KEİTA hemen hemen aynı konumda gibi.
Sahada fırtına gibi estikten sonra
medyada yazılanlar elbette taraftarın umurunda olmayacak..
Hatta Sarı Kırmızılı taraftarlar
Müslüman futbolcunun özel yaşantısındaki eğlencesine bile sahip çıkabilecekler..
Gerçekten de sahada başarı olduktan sonra taraftar için gerisi hikaye..
Başarıya rağmen
Kader Keita'nın özel hayatını diline dolayan spor medyasına Galatasaray taraftarı da KEİTA BİZİ DİSKOYA GÖTÜR diye bağırır mı bilinmez.
Ama Keita'nın özel yaşantısı ve futbolu ile çok konuşulacağı G.Saray taraftarı kadar
tüm futbolseverlerin de sempatisini toplayacağı öngörüsü pek de yanlış olmasa gerek..
Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta iz bırakan
takımlarına RENK katan SİYAHİ futbolcuları saymak mümkün..
ABDUL KADER KEİTA Türk futbolunda İZ BIRAKAN siyahi futbolcular arasında bakalım nasıl bir yer alacak..
Müslüman futbolcunun Zirveye oynayacağı kesin gibi..
Galatasaray'ın Fildişi Sahili kökenli Müslüman futbolcusu ABDUL KADER KEİTA verdiği ilk demeçlerde son derece şeffaf
Kelime anlamı ile ABDUL KADER KEİTA: KADERE İNANAN KUL anlamına geliyor.. İlk açıklamasında da KEİTA "Ben Kadere çok inanırım.. Allah herkesin kaderini yazmıştır. Burada olmam benim için İlahi bir kaderdir. Kendimi bunun için şanslı sayıyorum" demişti..
Müslüman bir aileden gelen ancak Lyon da oynarken
ABDUL KADER KEİTA "HERKESİN HAYATININ BİR DÖNEMİ FARKLIDIR"
Gezmenin ve eğlenmenin hakkı olduğunu
Bu sözler Beşiktaş'ın unutulmayan siyahi futbolcusu PASCAL NOUMA'yı hatırlatıyor..
Çünkü Diskolarda gezen
Nouma'nın bu özellikleri gece yaşantısını bile sempatik hale getirmiş
Şimdi ABDUL KADER KEİTA hemen hemen aynı konumda gibi.
Sahada fırtına gibi estikten sonra
Hatta Sarı Kırmızılı taraftarlar
Gerçekten de sahada başarı olduktan sonra taraftar için gerisi hikaye..
Başarıya rağmen
Ama Keita'nın özel yaşantısı ve futbolu ile çok konuşulacağı G.Saray taraftarı kadar
Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta iz bırakan
ABDUL KADER KEİTA Türk futbolunda İZ BIRAKAN siyahi futbolcular arasında bakalım nasıl bir yer alacak..
Müslüman futbolcunun Zirveye oynayacağı kesin gibi..