Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Hindistan çete tecavüz

Hükümdar

Administrator
Admin
Web sitesi
www.metin2tr.net
Hindistan polisi şimdi çete tecavüz ve iki genç kuzen öldürülmesiyle ilgili tüm şüpheliyi tutukladı.

Üç şüpheli saldırganların görevi ihmal ve suç komplo suçlanan iki polis memuru ile birlikte gözaltına alındı​​.

Düşük kast ait kız, önceki hafta Uttar Pradesh eyaletinde bir ağaca asılmış bulundu.

Iddia edilen polis eylemsizliği infiale yol açtı.

Bir kurbanın babası onun kayıp kızını bulmak yardım istedi zaman o polis tarafından alay edildi BBC söyledi.

O polisler o bir alt kast oldu öğrendim, onlar "benim kız aramak için reddetti" dedi.

Hükümet durum ile başa çıkmak için bir fast-track mahkemesinin kurulması sözü verdi.

Bu arada, raporlar küçüklerin iki çete tecavüzleri bu hafta, kuzey Hindistan'da, Uttar Pradesh meydana geldiğini ortaya çıkmıştır.
Indian media reacts to hangings

Olay gibi NDTV, Times Now ve CNN-IBN olarak Hindistan'ın ana televizyon kanallarında üst kapsama aldı.

"Uttar Pradesh Tecavüz shockers", saldırganlar ile "suç" olmanın yerel polis suçluyor ve onlar adalet alırsınız "iman" var diyerek iki kız yakınları tırnak NDTV, bir senedi okur.

"Uttar Pradesh Lawless" hashtag # StopThisShame kullanarak kendi kampanya başlattı CNN-IBN bir üst başlık, okur.

"UP: 48 saatte 3 tecavüzlere" Uttar Pradesh eyaletinde tecavüz olaylarının giderek artan sayıda raporlar Times Şimdi kanal, üzerinde kurşun.

"Öfke" Hindu ve Hintli Express dahil olmak üzere birçok önde gelen İngilizce dil gazetelerin ön sayfalarında, kullanılan kelimedir.

Başyazısında, Hindistan'ın Times asma "Ortaçağ hukuksuzluk içine devletin slayt ortaya koyar" diyerek, Uttar Pradesh Baş Bakanı Akhilesh Singh hükümeti suçu bırakır.Source: BBC Monitoring

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)