- Web sitesi
- www.twitter.com
GS TV'de ''10 Numara Yorum'' adlı programda soruları yanıtlayan Hagi
''Hem futbolculuk dönemimde hem de teknik direktörlük dönemimde Ali Sami Yen'de Beşiktaş'la oynadığımız bütün derbileri kazandık. Umut ediyorum ki hafta sonu yine güzel bir maç oynanır ve sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız'' dedi.
Derbiyi sahalarından oynamalarının kendileri için büyük avantaj olduğunu vurgulayan Hagi
şöyle konuştu:
''Kendi sahamızda oynuyoruz
dolayısıyla alınacak galibiyetlerle özgüven sağlanacaktır.''
Rumen teknik adam
''Geldiğimde 7-8 tane sakat oyuncu vardı. Sakat olan oyuncu fiziksel olarak formunu da kaybediyor. Ama bunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz ve derbide en iyi takımı sahaya çıkarmaya çalışacağız'' diye konuştu.
Hagi
sağ taraftan attığı serbest vuruş golünü unutamadığını kaydetti.
-''OYUNU KONTROL ALTINA TUTMALIYIZ''-
Hagi
''Galatasaray hangi anlayışla sahada olacak?'' şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:
''Benim sahada görmek istediğim takım
oyunu kontrol altında tutacak. Her zaman bunu başaracak. Dolayısıyla bunun için takım oyunu sergileyecek. Tempoyu ayarlayacak. Oyuna komuta edecek ve her zaman golü düşünecek. Ancak bunun için de çok dengeli olması gerekiyor. Hücumdan savunmaya geçmesinde ve savunmadan hücuma geçmesinde o noktaları çok iyi ayarlaması gerekiyor. Bildiğiniz gibi ben oyuncu olarak sahaya daima hakim olmak istedim. Oynattığım takımın da aynı şekilde sahaya hakim olmasını isterim. Kişilik olarak ve oyun olarak bunu sahaya yansıtmasını isterim.''
Bu zamana kadar iyi şeyler yaptıklarını ve fiziksel olarak daha iyi durumda olduklarını vurgulayan Hagi
hak ettiği yerde değil'' diye konuştu.
-''GOLCÜMÜZ YOK''-
Hagi
Baros'un sakatlığından dolayı takımda golcü eksiğinin olduğunu ifade etti.
Şu anda topsuz ve topla beraber iyi çalıştıklarını anlatan Rumen çalıştırıcı
biliyorsunuz her büyük takımın bir 9 numarası vardır. Dolayısıyla biz onun eksikliğini hissediyoruz. Baros sakat olunca...'' ifadelerini kullandı.
Hagi
verebileceği kadar vermesini sağlamak için hazırlıyorum. Tabii ki gelecek olan oyuncuları da yavaş yavaş düşünmeye başlıyoruz. Ama şu an konuşulacak nokta değil'' dedi.
İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 29 Kasım Pazartesi günü oynanacak
şunları söyledi:
''Bana göre şu anda dünyanın en iyi iki takımı arasında oynanacak bir mücadele. Barcelona inanılmaz güzel bir futbol oynuyor
belli ki teknik direktörleri çok iyi çalışıyor. Real Madrid için iyi ve kulübün ihtiyacı olan bir yolda devam ediyor. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Tabii bu derbi maçlarında herhangi bir skor vermek hep zor olmuştur ama görmeye değer bir maç olacak
Derbiyi sahalarından oynamalarının kendileri için büyük avantaj olduğunu vurgulayan Hagi
''Kendi sahamızda oynuyoruz
Rumen teknik adam
Hagi
-''OYUNU KONTROL ALTINA TUTMALIYIZ''-
Hagi
''Benim sahada görmek istediğim takım
Bu zamana kadar iyi şeyler yaptıklarını ve fiziksel olarak daha iyi durumda olduklarını vurgulayan Hagi
-''GOLCÜMÜZ YOK''-
Hagi
Şu anda topsuz ve topla beraber iyi çalıştıklarını anlatan Rumen çalıştırıcı
Hagi
İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 29 Kasım Pazartesi günü oynanacak
''Bana göre şu anda dünyanın en iyi iki takımı arasında oynanacak bir mücadele. Barcelona inanılmaz güzel bir futbol oynuyor