- Web sitesi
- www.twitter.com
Kötü bir sezon geçiren Galatasaray
Rijkaard'dan mı kaçıyor oyuncular?
Galatasaray'da başkanlık sorunu var.
Kimse artık inkar etmesin. Galatasaray demokrasisi şudur: "Herkes düşüncesini özgürce söyler
başkanın dediğini yapar."
Kural budur Galatasaray'da. Ben 1982'de İstanbul'a geldim. 1982'den beri Galatasaray yönetimlerinin çok yakınındayım
arkadaşlıklarım dolayısıyla.
Kural budur.
Galatasaray'da başkan boşluğu var. Çünkü Galatasaray Başkanı Adnan Polat
garip bir şekilde Adnan Sezgin'e mahkum.
Şu anda Galatasaray'ı yöneten adam Adnan Sezgin. Bu yönetim sürdüğü sürece Galatasaray'dan hiçbir şey olmaz.
O yüzden Galatasaray'ın Adnan Sezgin'den
Adnan Sezgin'den de kurtulmak için Adnan Polat'tan kurtulması lazım. Ben başka bir formül göremiyorum.
Geçen hafta ortaya çıkan 'Fatih Terim' formülü mantıklı olabilirdi. Çünkü Fatih Terim
zararı olmaz. Mesele çözülürdü.
Fatih Terim formülü Adnan Polat'ı da kurtarırdı
Galatasaray'ı da kurtarırdı.
ORTAYA ÇIKACAK
Ama Adnan Polat
Rijkaard ve Neeskens planlamaktadır" dedi. Bu Adnan Polat'ın planı değil. Bu Adnan Sezgin'in planı.
Ona dayanarak söylüyorum zaten. Galatasaray'ın gerçek yöneticisi
nasıl oynatıyor; bunu ben bilmiyorum.
Ama günün birinde ortaya çıkacak. Adnan Polat'ın Adnan Sezgin'in oyuncağı nasıl ve neden olduğu ortaya çıkacak. Böyle şeyler gizli kalmaz. Polat
"Tek suçlu benim" açıklaması yaptı. Ne diyecek!.. "Suçlu benim" diyen adamın istifa etmesi lazım. Sabah gazetesinin genel yayın yönetmeni yapıyorlar beni.
Sabah gazetesinin tirajı 500 binden 50 bine düşüyor. Ben çıkıyorum 'Suçlu benim' diyorum
50 bine düşmüşse tiraj kim suçlu zaten!..
Genel yayın müdürü suçlu değil de kapıcı mı suçlu? Güvenlikçi mi suçlu
bahçıvan mı suçlu?
Tabii ben suçluyum. Bunu diyen adam da istifa eder. Kovulmayı beklemeden.
Divanda "Suçlu benim" diyen adam o divandan başkan olarak çıkamaz.
O şövalyelik. 'Vay be! Nasıl aldı bak bütün sorumluluğu üstüne!..' Artık yemezler
geçmiş ola...
RİJKAARD İŞSİZDİ
Ayrıca Polat
"Bazen dünyanın en iyi hocasını da getirseniz kimya tutmayabiliyor" diye konuştu. Buna benim hiç itirazım yok.
_Buna karşılık Rijkaard'la devam etmekte de ısrarlı. Bu bir tezat değil mi?
Feldkamp birinci gelişinde Galatasaray'da harika işler başardı
'farklı zamanlarda' değişebiliyor demek ki... Ama Rijkaard'ın büyük antrenör olmadığı meydanda.
Rijkaard
'yağmur yağıyor' dediler! Şimdi bu Rijkaard ile devam edeceğini açıklıyor Adnan Polat! Adnan Polat benim 20-25 senelik arkadaşım. Adnan Polat bunu demez. Ona bunu dedirtiyorlar. Kim dedirtiyor: 'Adnan Sezgin' dedirtiyor. İşte onun için kafamın almadığı nokta orası.
Bir tane Galatasaray muhabiri çıkacak
Adnan Sezgin ilişkisini ortaya koyacak.
_Mehmet Topal 5 milyon euro'ya Valencia'ya transfer oldu. Gönderilmesi doğru mu?
Akılcı bir iş. Mehmet Topal bulunmaz Bursa kumaşı değil. 5 milyon euro da iyi para. Adamın kafasında İspanya'da oynamak varsa yapacak bir şey yok. Seneye 5 liraya satamazsın. <div>
Kural budur.
Galatasaray'da başkan boşluğu var. Çünkü Galatasaray Başkanı Adnan Polat
Şu anda Galatasaray'ı yöneten adam Adnan Sezgin. Bu yönetim sürdüğü sürece Galatasaray'dan hiçbir şey olmaz.
O yüzden Galatasaray'ın Adnan Sezgin'den
Geçen hafta ortaya çıkan 'Fatih Terim' formülü mantıklı olabilirdi. Çünkü Fatih Terim
Fatih Terim formülü Adnan Polat'ı da kurtarırdı
ORTAYA ÇIKACAK
Ama Adnan Polat
Ona dayanarak söylüyorum zaten. Galatasaray'ın gerçek yöneticisi
Ama günün birinde ortaya çıkacak. Adnan Polat'ın Adnan Sezgin'in oyuncağı nasıl ve neden olduğu ortaya çıkacak. Böyle şeyler gizli kalmaz. Polat
Sabah gazetesinin tirajı 500 binden 50 bine düşüyor. Ben çıkıyorum 'Suçlu benim' diyorum
Genel yayın müdürü suçlu değil de kapıcı mı suçlu? Güvenlikçi mi suçlu
Tabii ben suçluyum. Bunu diyen adam da istifa eder. Kovulmayı beklemeden.
Divanda "Suçlu benim" diyen adam o divandan başkan olarak çıkamaz.
O şövalyelik. 'Vay be! Nasıl aldı bak bütün sorumluluğu üstüne!..' Artık yemezler
RİJKAARD İŞSİZDİ
Ayrıca Polat
_Buna karşılık Rijkaard'la devam etmekte de ısrarlı. Bu bir tezat değil mi?
Feldkamp birinci gelişinde Galatasaray'da harika işler başardı
Rijkaard
Bir tane Galatasaray muhabiri çıkacak
_Mehmet Topal 5 milyon euro'ya Valencia'ya transfer oldu. Gönderilmesi doğru mu?
Akılcı bir iş. Mehmet Topal bulunmaz Bursa kumaşı değil. 5 milyon euro da iyi para. Adamın kafasında İspanya'da oynamak varsa yapacak bir şey yok. Seneye 5 liraya satamazsın. <div>